reklama
studjujacamama
Fanka BB :)
Ja niecałe 7 kg. A Ty?
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
A ja mam pytanko, ktore pewnie czesto pada, ale nie jestem na bierzaco. Ile przytylyscie do tej pory?
12 kg :-(
Ja niecałe 7 kg. A Ty?
Nie duzo przytylas .
Ja 5 kg, ale kosztuje mnie to troche pracy nad silna wola Prawie nie jem cukru i slodyczy.
Niestety w pierwszej ciazy przytylam prawie 20 kg i bylo mi baaaaardzo ciezko pod koniec plus gratis pojawily sie rozstepy. Zgubilam na szczescie prawie wszystko, ale rozstepy zostaly
Nie duzo przytylas .
Ja 5 kg, ale kosztuje mnie to troche pracy nad silna wola Prawie nie jem cukru i slodyczy.
Niestety w pierwszej ciazy przytylam prawie 20 kg i bylo mi baaaaardzo ciezko pod koniec plus gratis pojawily sie rozstepy. Zgubilam na szczescie prawie wszystko, ale rozstepy zostaly
Ja niestety mam już +14, a w pierwszej ciązy przytyłam 35kg, więc teraz od stycznia jestem na odwyku slodyczowym i nie jem białego piczywa bo nie chce aby to sie powtórzyło. Na razie nawet przynosi to jakies efekty , male bo male ale od 4 stycznia do dzisiaj -200gr
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
poltora kilo to juz pieknie brzmi!!!![/B]
kurcze co to jest ten gibos???
Ba - o rety! Jak to sie stalo? Wymiotowalas na poczatku?
Kwiatuszek - na pewno i tak szczuplutka jestes. Ladnie wygladasz na avatarze.
Kochana ten avatar jest już trochę nieaktualny, nie robiłam dawno fotki ale wszyscy obcy, ostatnio pediatra córki, mówią mi: "o chyba niedługo rozwiązanie?" a ja muszę się tłumaczyć, ze co prawda mam ogromny brzuch, ale jeszcze niecałe 3 miesiące... :-(
reklama