ja i moj mega avatar
a na nim nikt inny jak Margolcia
heheheh, dagsila....jaka super Margolcia....pamietam ją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja i moj mega avatar
a na nim nikt inny jak Margolcia
przez ostatni miesiac bylam dobrej mysli i dobrze sie odzywiałam, na dodatek rzarłam 5 dawek zelaza na dobe i bez zmian, mam nadzieje ze teraz po tych nowych lekach sie poprawi.Czesc Kwietnióweczki, ja tylko na moment..
Coyote, przede wszystkim bądź dobrej myśli i zdrowo się odżywiaj!! Musi być dobrze!!
co do tego obracania, to nie wiem jaki masz brzusio, ale moja ma tak wielkie krolestwo, ze jednego dnia jest pionowo, drugiego poziomo, innego na skos. Tak wiec na razie wogole sie tym nie przejmuje.melduje, ze synek ma sie dobrze, wazy rowno kilogram i jak zwykle przysypiał podczas usg, tylko przewrocil sie na drugi bok, jak narazie ulozony jest posladkowo, ale jeszcze jest pare tygodni wiec moze sie obroci :-)
u mnie to samo, maly wariat w srodku, ma to wiercenie chyba po mnie...co do tego obracania, to nie wiem jaki masz brzusio, ale moja ma tak wielkie krolestwo, ze jednego dnia jest pionowo, drugiego poziomo, innego na skos. Tak wiec na razie wogole sie tym nie przejmuje.