reklama
a ja mialam dzisiaj isc zrobic morfologie i siuski i od 4 rano zbierałam usilnie mocz i do tej pory wysikac sie nie moge... jak na złosc, bo tak to w nocy z 4-5 razy wstaje i jak meza do pracy wyprawiam to sikam jak sikawka, a dzisiaj nic a nic...
jutro mam wizyte u gina no i jutro ostatnia szansa na zrobienie badan...
Dagsila skup się kochana psi psi psiiiiii
aniam super że dziewczynka ale z tą pewnością to powstrzymajmy się do kwietnia jak to gin na usg mi powiedział jak zapytałam czy na pewno dziewczynka to on na to "na pewno to będzie jak się urodzi " heh i bądź tu człowiku mądry
aniam super że dziewczynka ale z tą pewnością to powstrzymajmy się do kwietnia jak to gin na usg mi powiedział jak zapytałam czy na pewno dziewczynka to on na to "na pewno to będzie jak się urodzi " heh i bądź tu człowiku mądry
Hej dziewczyny,znowu dopadło mnie przeziębienie przez co spać wogóle nie mogłam.Może macie jakieś sposoby żeby łagodnie z tego wyjśc?Byłam u lekarza ogólnego ale ten stwierdzil ze niestety nie moze mi dac zadnego leku i powinnam sie wygrzewac i pic herbate z cytryną
Dagsila skup się kochana psi psi psiiiiii
nic a nic nie leci....
:-)
Hej dziewczyny,znowu dopadło mnie przeziębienie przez co spać wogóle nie mogłam.Może macie jakieś sposoby żeby łagodnie z tego wyjśc?Byłam u lekarza ogólnego ale ten stwierdzil ze niestety nie moze mi dac zadnego leku i powinnam sie wygrzewac i pic herbate z cytryną
cebulka czosnek cytrusy (czystko na cy), wapno-jesli mozesz, miod, łózeczko, kolderka, ksiazka i lezycho:-)
aga002
Fanka BB :)
Ja dziś byłam u ginki wsio jest ok Robiłam mi USG dziecie waży kilogram i mam na foto dowód że to laska Następna wizyta za dwa tygodnie
Gratulacje po raz drugi
a ja mialam dzisiaj isc zrobic morfologie i siuski i od 4 rano zbierałam usilnie mocz i do tej pory wysikac sie nie moge... jak na złosc, bo tak to w nocy z 4-5 razy wstaje i jak meza do pracy wyprawiam to sikam jak sikawka, a dzisiaj nic a nic...
pooglądaj wodospady i rzeki rwące na jakimś You Tube lub czymś podobnym ;-);-)
aga002
Fanka BB :)
juz zjadalm 3 kanapki i 2 kawalki makowca wiec po badaniach. jutro musze zrobic na cito ( czy jak to tam sie pisze:-))
ta mała bździagwa we mnie siuskowody mi chyba zawiazala zebym na mroz nie wychodzila;-)
I love you bo bólu
po tym tekście ranek i dzień mam super
reklama