reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja na usta polecam balsam do ust TISANE dostępny w aptece.
Reweacyjny jak na mój gust
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakieś wieści od Ilony??
Bo już tochę czasu minęło jak poszła do szpitala....a my nie mamy żadnych wieści:-(
Mam nadzieję że wszystko z nią i Gabrysiem oki
Reweacyjny jak na mój gust
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakieś wieści od Ilony??
Bo już tochę czasu minęło jak poszła do szpitala....a my nie mamy żadnych wieści:-(
Mam nadzieję że wszystko z nią i Gabrysiem oki
Elma
Małgosia
Zimno to nic innego jak opryszczka czyli wirus, więc tisane nie pomoże chociaż jest dobry na popękane usta itp. Ew. można spróbować okłady z jeżówki purpurowej albo czegoś w tym stylu. Co do antybiotyku to jeśli jest to miejscowy antybiotyk to myślę ze nie zaszkodzi maleństwu jeśli nałoży się go malutko i tylko w tym miejscu. Ja mam łuszczycę i stosuję maści na nią które mają taki skład ze nie bardzo jest wskazane w ciąży ale moja łuszczyca jest taka malutka w tej chwili ze te kilka plamek które tym smaruję nie mają takiej powierzchni żeby groźna ilość substancji czynniej trafiła do krwiobiegu.
megam
Fanka BB :)
Ja dzisiaj po 75 glukozy. Powiem szczerze, że jak 50 prawie w ogóle nie poczułam tak 75 ledwo dałam rade. Już po wypiciu rozglądałam się gdzie oddać to co przed chwilą wypiłam. Starłam się na maksa wytrzymać i na szczęście nigdzie nie było niczego bym mogła się tego paskudztwa pozbyć a że dużo ludzi było to wytrzymałam. Naparwdę dwie godziny męczarni. Do tej pory źle się czuję Czekam na wynik i się denerwuję czy tym razem będzie oki ale mam taka nadzieję
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja dzisiaj po 75 glukozy. Powiem szczerze, że jak 50 prawie w ogóle nie poczułam tak 75 ledwo dałam rade. Już po wypiciu rozglądałam się gdzie oddać to co przed chwilą wypiłam. Starłam się na maksa wytrzymać i na szczęście nigdzie nie było niczego bym mogła się tego paskudztwa pozbyć a że dużo ludzi było to wytrzymałam. Naparwdę dwie godziny męczarni. Do tej pory źle się czuję Czekam na wynik i się denerwuję czy tym razem będzie oki ale mam taka nadzieję
a mialaś ze sobą cytrynkę?:-(Mnie to czeka po świętach- od razu z grubej rury- 75przeraża mnie to siedzenie z pawiem w buzi dwie godziny w poczekalni bardziej niż picie tej glukozy....
Ella1
Ja też juz po glukozie (50) ehh..przeżyłam po raz kolejny ale dalej mi niedobrze bleee... Wyniki pewnie poznam wieczorkiem jak mężuś znajdzie chwilę żeby sprawdzić ;-) ale mam nadzieję, że będzie ok
Własnie- od Ilonki żanych wieści nie ma?????
Własnie- od Ilonki żanych wieści nie ma?????
megam
a mialaś ze sobą cytrynkę?:-(Mnie to czeka po świętach- od razu z grubej rury- 75przeraża mnie to siedzenie z pawiem w buzi dwie godziny w poczekalni bardziej niż picie tej glukozy....
Miałam cytrynkę i faktycznie lepiej od razu 75. Szkoda, że mi najpierw lekarka kazało zacząć od 50 .......
megam
Odebrałam wyniki z 75 i na szczęście są w normach uff :-)
reklama
przez wszystko trza przejść dla maluszków...ważne ,że wyniki w normie, megam:-):-):-)
ja dopiero 4 stycznia na to badanie idę...za to w czwartek muszę się stawić na kontroli w onkologicznym-nienawidzę tego miejsca...a poza tym od piątku w domu siedzę,nawet nosa za okno nie wystawiłam...i boję się,że osłabiona po antybiotyku-wyjdę na mróz i znów jakieś cholerstwo przytargam do domu........ah1n1 podobno jednak nie odpuszcza...
ja dopiero 4 stycznia na to badanie idę...za to w czwartek muszę się stawić na kontroli w onkologicznym-nienawidzę tego miejsca...a poza tym od piątku w domu siedzę,nawet nosa za okno nie wystawiłam...i boję się,że osłabiona po antybiotyku-wyjdę na mróz i znów jakieś cholerstwo przytargam do domu........ah1n1 podobno jednak nie odpuszcza...