reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

czesc Laski, ja tylko sie na chwilke dorwalam do neta:happy:
pochwale sie Wam, ze bylam wczoraj na polowkowym - dzieciatko skakalo jak oszalale wiec zeszlo sie troche, zamin udalo sie wszystko pomierzyc;-) ale w koncu sie udalo:tak: no i jest chlopczyk:-) mam plytka z badania, wiec dzis pol dnia siedzialam i ogladalam synka (bo oczywiscie musialam sie pochwalic wszystkim dookola i w sumie obejrzalam to chyna z 5 razy, a film trwa cos ponad 15 min)

bylam tez u ginekologa, wszystko ok, szyjka dluga i zamknieta, nic zlego sie tam nie dzieje. bole przy chodzeniu podobno normalne, nawet pokazal mi gdzie mnie boli jak chodze, bo to wlasnie tam koncza sie wiezadla czy jakos tak i mial racje, bo jak nacisnal, to wlasnie tak samo zabolalo, wiec najwyrazniej ma racje. Musze tylko powtorzyc obciazenie glukoza, bo cos za szybko teraz na wadze przybieram i moze byc to objaw cukrzycy, a moze nie, ale lepiej dmuchac na zimne... dobra, ja uciekam, odezwe sie we wtorek.
ps- gratuluje wszystkim, ktore dowiedzialy sie ostatnio co tam siedzi w brzuszkach:-)

reklama
Dołączam do GRATULACJI!!

My na połówkowe idziemy jutro, wizyta o 15:30 - już się doczekać nie mogę:tak:
Może tym razem dzidziuś się ujawni i gin. będzie mogła już konkretniej płeć określić, bo ostatnio to tylko powiedziała "gdybym miała oceniać to na dzień dzisiejszy chyba dziewczynka, ale pewności nie mam.."
Oczywiście napiszę co i jak tuż po powrocie;-)

Poza tym jakieś zimno mi na ustach wyskoczyło, walczę z nim już drugi tydzień i nic.

reklama
Aga gratuluje synusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurcze ja na zimno to niewiele mogę -te plasterki faktycznie odpadają bo są okroooopne:confused2: maści nie znoszę -ja zawsze na noc nakładam grubą warstwę miodu rzepakowego na usta -swędzi jak diabli ale pomaga

Do góry