reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Ja ma łuszczycę po babci ale odpukać na szczęście bardzo łagodną i tylko na łokciach małe plamki i okresowo na kostkach a maści co mam na pewno nie są z hormonami:no: więc smaruję się delikatnie raz na parę dni. Na głowie najprawdopodobniej tez mam bo tez jakby łupież ale nie do końca.

Miłam w pracy koleżanke z łuszczycą i chodziła raz na 10 dni na solarkę oprócz tych masci bardzo jej pomagało .. no ale to nie na ciąże .

reklama
Witam Dziewuszki,
melduję że byliśmy dziś na połówkowym:-)
Potwierdziła się płeć: CÓREŃKA:happy:
Wszystko z Nią O.K., rośnie jak szalona, rusza się i uparta jest potwornie - w trakcie badania pokazywała nam zawsze nie to co gin. akurat chciała zobaczyć:-D
W głowie i na głowie ma wszystko, co mieć powinna;-) Kręgosłup i kość udowa wzorowe:-) Tętno 143:-) Waga w normie:-) No i przytula się do Mamusi tak pięknie:happy:
Szczęśliwa jestem baaaaardzo, a M. chyba jeszcze bardziej:tak:
No.. to się nachwaliłam:-D
Miłej nocki;-)

elvie3, serdecznie gratuluję:-) obyło się bez niespodzianek...miała być kobietka i jest...

zjadłam właśnie prawie całą czekoladę...hmmm,chyba nie mam się czym chwalić:zawstydzona/y:

witam kobietki,
pospałam 5 godzin i koniec...koty postanowiły bój stoczyć,obudził mnie dźwięk naczyń spadających na podłogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałam,że pozabijam gady normalnie...wrrrrrr:wściekła/y:
dobrej kawy mi teraz potrzeba.z pianką i cynamonem;-)
MIŁEGO DNIA

aaaaaaaaaaa....bym zapomniała-robiłyście sobie w czasie ciąży wymaz z pochwy i ph?ile kosztuje takie badanie?mój doktorek mówi,że przed porodem to zrobimy,ale co jeśli Idzia postanowi wyjść wcześniej???

Dziękuję:-)
Wstałam, włączyłam laptopa i nawet nie wiem, kiedy batonika zjadłam:-D
Za oknem biało od śniegu, a mnie dziś wyprawa do biura czeka. No i poremontowe sprzątanie w nowym lokalu. Duuuuuużo pracy:tak:
Miłego dnia Wam życzę!! Będę wieczorkiem;-)

Elvie- gratulacje

Waniliowa- koty to broje niesamowite... zacznij je wychowywać, bo jak Ci potem maleństwo obudzą :szok:, jak dopiero co zaśnie to będzie eksmisja :-D
Wymaz robi się pod koniec ciąży- około 36-37 tygodnia. Możesz zrobić wcześniej, ale potem i tak trzeba to badanie powtórzyć, bo wyniki mogą ulec zmianie. U mnie wymaz z pochwy kosztuje 50 zeta.

reklama
Do góry