reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

odebralam wyniki krzywej cukrowej i wszytko jest ok. mieszcze sie w normach. no i morfologia świetna - tylko zelazo troszke za niskie, ale to nie zaskoczenie:-) w sumie od poczatku ciazy nie mialam lepszych wyników.

no i sobie jem z tej okazji cukiereczki, a co, mi wolno:-)

Dagsila - gratuluje wspaniałych wyników, ciekawe jakie będą moje.. :-) a pałaszowania cukiereczków zazdroszczę, jestem strasznym łasuchem, ale ostatnio odstawiłam cukierkowe korytko, bo mnie lekarz opitolił, że za dużo przytyłam.. (+7kg , w tym +3 w ciągu miesiąca):zawstydzona/y:

oj ja jutro ide na kontrole, jak mnie pan zwazy to nie wiem czy mi na fotel pozwoli usiasc, zeby sie nie złamał:-D:-D:-D

reklama
mnie czesto brzuch boli w nocy... tez ktoras tak ma? mysle nieraz ze to chyba od przezarcia....:zawstydzona/y:

no i to jest chyba jedna z najbardziej prawdopodobnych odpowiedzi:-):-):-)

ale powaznie mowiac, mnie tez zesto pobolewa, ale mysle ze to wynik całodziennego chodzenia i wszytkich dziennych wysiłków...

z tym ze jedzenie to tez robi swoje... boli brzucha jest milion rodzajów... niestety

odebralam wyniki krzywej cukrowej i wszytko jest ok. mieszcze sie w normach. no i morfologia świetna - tylko zelazo troszke za niskie, ale to nie zaskoczenie:-) w sumie od poczatku ciazy nie mialam lepszych wyników.

no i sobie jem z tej okazji cukiereczki, a co, mi wolno:-)

to super:-):-):-):-) ja badanie z glukoza mam dopiero za miesiac i pod koniec stycznia poznam wyniki wiec musze sie uzbroic w cierpliwowsc i czekac;-)

Byliśmy, zobaczyliśmy, wróciliśmy.
Dzidzuś ma się świetnie, waży 720 g. :szok: serducho bije jak ta lala, wszystkie organy na miejscu, chłopak na 100%- mąż niepocieszony, bo myslał, że może jednak dziewusia- ja mu klarowałam, że przez miesiąc z kawałkiem tam nic nie miało prawa odpaść, ale on chciał to sam zobaczyć :-D
Następna wizyta za miesiąc i do tego czasu mam się napić koktajlu glukozowego :-p

Dzidzuś ma się świetnie, waży 720 g. :szok: serducho bije jak ta lala, wszystkie organy na miejscu, chłopak na 100%- mąż niepocieszony, bo myslał, że może jednak dziewusia- ja mu klarowałam, że przez miesiąc z kawałkiem tam nic nie miało prawa odpaść, ale on chciał to sam zobaczyć :-D
Następna wizyta za miesiąc i do tego czasu mam się napić koktajlu glukozowego :-p

No pięknie!!! 720g!!!:szok::szok::szok: wow:-D:-D:-D super!!!:-) kawał "Chłopa" z niego!:-):-):-) Oby tak dalej!
Ja "glukozową pychotkę" pije w poniedziałek :confused2::baffled: coz...wiem co mnie czeka bo nie pierwszy raz robie to badanie :eek:

U mnie pewnie tez wyjdzie chłopak bo mój to nic innego nie umie zrobić jakoś tak wypada , bo już za dużo na forum tych lasek gdzieś się to musi wyrównac :-D

reklama
Dołączam się do gratulacji - mega bobo z tego Twojego chłopaka, Aniaz:-)

Ta glukoza okazała się wcale nie taka zła - ja uwielbiam słodkie, więc specjalnie nie odczułam;-) Jutro wyniki:tak:

Do góry