reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
zniknął suwaczek -musisz wkleić na stałe w sygnaturkę:tak:

Nie -dla mnie lemoniada -wycisnęłam do kubka całą cytrynę, później pani rozrobiła glukozę, przelałam cytrynę i wypiłam -było smaczne a moja mała rozrabiara skakała 40 minut po glukozie:tak: kolejność jest ważna bo glukoza się szybko krystalizuje więc cytryna-glukoza-mieszanie-picie:-)

czyli na badanie warto wziąć ze sobą cytrynę ??

a w ogole, to ja bylam w tym szpitalu od 7 rano i jak o 9 przyszlo do picia glukozy to tylko z nozki na nozke tupalam zeby mi ja dali bo tak mi sie zreć chciało:-) wiec moze tez przez to nie bylo tak strasznie, bo dziewczyna, ktora przyszla ze mna to prawie plakała na widok kubka:-D

a w ogole, to ja bylam w tym szpitalu od 7 rano i jak o 9 przyszlo do picia glukozy to tylko z nozki na nozke tupalam zeby mi ja dali bo tak mi sie zreć chciało:-) wiec moze tez przez to nie bylo tak strasznie, bo dziewczyna, ktora przyszla ze mna to prawie plakała na widok kubka:-D

A ja wlazłam bez kolejki bo powiedziałam że mam dwa pobrania nikt nie śmiał mi odmówić :-D

czyli na badanie warto wziąć ze sobą cytrynę ??

Ja wzięłam przeciętą i na kolejne badanie glukozy też mogę iść bez obrzydzenia -ale z cytryną:-D

Kurcze dziewczyny od jakiś 10 min drga mi powieka i starsznie mnie to wkurza, nie wiecie czasami od czego tak moze byc???

Brak magnezu z tego co kojarzę

A ja wlazłam bez kolejki bo powiedziałam że mam dwa pobrania nikt nie śmiał mi odmówić :-D

Aniam no nawet nie śmiałam pomyśleć ze czekałaś w kolejce:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja szlam z nastawieniem, ze sie tym razem nie dam bo w koncuw ciazy jestem i mi sie nalezy jak chlopu ziemia. ale jak sie doczolgalam do tego szpitala to bylam taka zdyszana ze nie byłabym w stanie powiedzieć pani z igła ze jestem dagmarka, a co dopiero pesel wyrecytowac...no i nogi mnie bolały... no i postanowilam sobie usiasc, zajelam kolejke.. jak doszlam do wniosku ze czas an szturm to mnie dupa od siedzenia rozbolala i nie moglam wstac///:confused2::confused2::confused2::confused2:
pokulbaczylam sie chwile na krzesle naprzeciw drzwi do gabinetu. drzwi sie otworzyly a mi jakby petarda w d**** wybuchla bo wyprzedlilam wszytkie babcie z kolejki:tak::tak::tak:
pozniej godzina czekania czy moga mnie obciazyc, a jak obciazyli to kolejna godzina no i reszte znacie:-)

reklama
ja własnie wrócilam z glukozy i mowiac szczerze wszytie opowiesci o tym sa bardzo przesadzone. nastawialam sie ze bedzie ble i fuj. smaczne moze to to nie jest ale naprawde nie ma sie czym martwic i stresowac. polecam tylko wziasc cytrynke- mi pani w laboratorium wcisnela kilka kropel i bylo ok.

szlam z nastawieniem, ze zarzygam pol szpitala,a sie milo rozczarowalam.
wiec sie nie stresuj:-)
Tak też zrobię, dzięki za radę :-)

Do góry