reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

zniknął suwaczek -musisz wkleić na stałe w sygnaturkę:tak:

Mogłabyś mi powiedzieć w lżejszej wersji (krok po kroku) co zrobić, żeby ten mój cholerny suwaczek nie znikał.. i czy on się sam aktualizuje czy codziennie muszę go zmieniać??:-D
Z góry dziękuję i obiecuję, że nie będę się naprzykrzać technicznymi problemami :zawstydzona/y:

reklama
Dziekuje dziewczynki za radę:tak:. w takim razie musze kupic dzisi pomidorki i zapodac sobie jeszce jakis magnez:-D

Ba - dbaj o siebie kochana. A krewetek..fuujjjj nie zjadlabym chyba:zawstydzona/y:

zniknął suwaczek -musisz wkleić na stałe w sygnaturkę:tak:

Mogłabyś mi powiedzieć w lżejszej wersji (krok po kroku) co zrobić, żeby ten mój cholerny suwaczek nie znikał.. i czy on się sam aktualizuje czy codziennie muszę go zmieniać??:-D
Z góry dziękuję i obiecuję, że nie będę się naprzykrzać technicznymi problemami :zawstydzona/y:

martyna u góry na rożowym pasku wchodzisz w "szybkie menu"- "edytuj sygnaturę" i tam wklejsz adres suwaczka. Suwaczek będzie aktualizowal się sam:tak:

pokulbaczylam sie chwile na krzesle naprzeciw drzwi do gabinetu. drzwi sie otworzyly a mi jakby petarda w d**** wybuchla bo wyprzedlilam wszytkie babcie z kolejki:tak::tak::tak: :-)
:-D:-D
wyobrazam sobie ich miny :-D:-D

Elma- no i dobrze, ze corcia - jak to mowia : do trzech razy sztuka!!!!;-);-);-)

:-D:-D
wyobrazam sobie ich miny :-D:-D

hehe az im mohery spadły:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

odebralam wyniki krzywej cukrowej i wszytko jest ok. mieszcze sie w normach. no i morfologia świetna - tylko zelazo troszke za niskie, ale to nie zaskoczenie:-) w sumie od poczatku ciazy nie mialam lepszych wyników.

no i sobie jem z tej okazji cukiereczki, a co, mi wolno:-)

a w ogole!!!!!!!! przypomnialo mi sie!!!!
jak szlam po meza to mi sie przypomnialo, ze ktoras pytala czy takie ataki na slodycze to cukrzyca ciazowa - a to nic innego jak ssanie albo cug. szlam z rogalem na twarzy, bo w torebce woreczek z cukierkami byl. no i wez na wszytkie sposoby proboj filozofie sobie do obzarstwa dorobic, a tu nic a nic:-)

hehe az im mohery spadły:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

odebralam wyniki krzywej cukrowej i wszytko jest ok. mieszcze sie w normach. no i morfologia świetna - tylko zelazo troszke za niskie, ale to nie zaskoczenie:-) w sumie od poczatku ciazy nie mialam lepszych wyników.

No wlasnie tez chcialam napisac - czyli cukiereczki bezkarnie nadal :-D:-D

a w ogole!!!!!!!! przypomnialo mi sie!!!!
jak szlam po meza to mi sie przypomnialo, ze ktoras pytala czy takie ataki na slodycze to cukrzyca ciazowa - a to nic innego jak ssanie albo cug. szlam z rogalem na twarzy, bo w torebce woreczek z cukierkami byl. no i wez na wszytkie sposoby proboj filozofie sobie do obzarstwa dorobic, a tu nic a nic:-)

to jest po prostu nałóg jak każdy inny, ale nie martw się, stoczymy się razem (dosłownie, bo niedługo zammiast chodzić bede się toczyć, już+13...)

No wlasnie tez chcialam napisac - czyli cukiereczki bezkarnie nadal :-D:-D

ja to wszytkim mowie, ze widoznie organizm potrzebuje:-D

to jest po prostu nałóg jak każdy inny, ale nie martw się, stoczymy się razem (dosłownie, bo niedługo zammiast chodzić bede się toczyć, już+13...)

hehe ja swojej wadze mowie baj baj maszaro i spokojnie przechodze kolo niej majac u kresu swej wedrówki boski mebel zwany lodówka:-D

reklama

Dagsila - gratuluje wspaniałych wyników, ciekawe jakie będą moje.. :-) a pałaszowania cukiereczków zazdroszczę, jestem strasznym łasuchem, ale ostatnio odstawiłam cukierkowe korytko, bo mnie lekarz opitolił, że za dużo przytyłam.. (+7kg , w tym +3 w ciągu miesiąca):zawstydzona/y:

Do góry