reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Elma gratuluję dziołchy!

martyna33 Tobie również gratuluję. zrób sobie suwaczek tak jak my mamy żebyśmy wiedziały kiedy masz termin i kogo nosisz w brzuszku :-)

reklama
ELMA- Gratuluję córeczki. Młoda ucieszona że będzie siostrzyczka??:-)

Moja młoda nieświadoma jeszcze rodzeństwa:no: Cały czas nie możemy skończyć tego jej pokoju i nie chcę żeby potem myślała ze wywaliliśmy ją z sypialni przez to ze dzidziuś mały będzie. Myślę ze powiem jej w święta.

Dziki za gratki!!

Udało się.. :-):-):-) Mam suwaczek hehe
dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)

dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)

Bez przesady kubek ulepka do wypicia i tyle , trzeba wlać do tego cytryny i wypic duszkiem , caytrynką zagryźć i tyle .. niech nie przesadzają tym straszeniem.
Ja to wypiłam w 20s i pani powiedziała że bardzo dobrze że nie ma się z tym co cackać

zniknął suwaczek -musisz wkleić na stałe w sygnaturkę:tak:

Nie -dla mnie lemoniada -wycisnęłam do kubka całą cytrynę, później pani rozrobiła glukozę, przelałam cytrynę i wypiłam -było smaczne a moja mała rozrabiara skakała 40 minut po glukozie:tak: kolejność jest ważna bo glukoza się szybko krystalizuje więc cytryna-glukoza-mieszanie-picie:-)

reklama

ja własnie wrócilam z glukozy i mowiac szczerze wszytie opowiesci o tym sa bardzo przesadzone. nastawialam sie ze bedzie ble i fuj. smaczne moze to to nie jest ale naprawde nie ma sie czym martwic i stresowac. polecam tylko wziasc cytrynke- mi pani w laboratorium wcisnela kilka kropel i bylo ok.

szlam z nastawieniem, ze zarzygam pol szpitala,a sie milo rozczarowalam.
wiec sie nie stresuj:-)

Do góry