reklama
Elma
Małgosia
No dokładnie wojny nie będzie !!! Tyle dziewojek nam się urodzi że nie ma na to szans! Ale za to chłopaki jaki wybór kiedyś będa mieli.
Elma
Małgosia
ELMA- Gratuluję córeczki. Młoda ucieszona że będzie siostrzyczka??:-)
Moja młoda nieświadoma jeszcze rodzeństwa Cały czas nie możemy skończyć tego jej pokoju i nie chcę żeby potem myślała ze wywaliliśmy ją z sypialni przez to ze dzidziuś mały będzie. Myślę ze powiem jej w święta.
Dziki za gratki!!
M
Mka10
Gość
UFFFFF wojny nie będzie;-);-);-);-);-);-)
oj kochana teraz takie czasy ze nic nie wiadomo, a laski są dużo bardziej agresywne od facetów, oczywiście jak już się przełamią...
Udało się.. :-):-):-) Mam suwaczek hehe
dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)
dziewczyny, jeszcze przed świętami mam do zaliczenia test obciążenia glukozą, czy faktycznie jest to takie obrzydliwe, jak mnie straszą wszystkie znajome i koleżanki?? Wszystko jest do przeżycia, wiadomo, ale może ktoś mnie trochę pocieszy?:-):-)
Bez przesady kubek ulepka do wypicia i tyle , trzeba wlać do tego cytryny i wypic duszkiem , caytrynką zagryźć i tyle .. niech nie przesadzają tym straszeniem.
Ja to wypiłam w 20s i pani powiedziała że bardzo dobrze że nie ma się z tym co cackać
zniknął suwaczek -musisz wkleić na stałe w sygnaturkę
Nie -dla mnie lemoniada -wycisnęłam do kubka całą cytrynę, później pani rozrobiła glukozę, przelałam cytrynę i wypiłam -było smaczne a moja mała rozrabiara skakała 40 minut po glukozie kolejność jest ważna bo glukoza się szybko krystalizuje więc cytryna-glukoza-mieszanie-picie:-)
reklama
ja własnie wrócilam z glukozy i mowiac szczerze wszytie opowiesci o tym sa bardzo przesadzone. nastawialam sie ze bedzie ble i fuj. smaczne moze to to nie jest ale naprawde nie ma sie czym martwic i stresowac. polecam tylko wziasc cytrynke- mi pani w laboratorium wcisnela kilka kropel i bylo ok.
szlam z nastawieniem, ze zarzygam pol szpitala,a sie milo rozczarowalam.
wiec sie nie stresuj:-)