reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Ilona, lepiej pewnie powiedz... Moze faktycznie to jakies bakterie w moczu, ale zawsze lepeiej sprawdzic.
Bidula z Ciebie, teraz pewnie wszystko przyprawia Cie o drzenie serca. Trzymaj sie cieplo!

reklama
ja tam uważam, że należy mówić lekarzowi o wszystkim tym co nas niepokoi, mimo że dla lekarza to może być błahostka to my jednak zaprzątamy sobie tym głowę a tak lekarz wszystko wyjaśni i będzie problem z głowy.
trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze.:tak:

aniam141, ja niczego innego nie chcę jak tylko porodu sn:tak: boję się cesarki jak diabli...ale myslę tez o tym,że przy partych mogłoby pęknąć to moje wspaniałe cudo,które sobie w mózgu wyhodowałam...tego też się boję...zrobię zatem co każą...ale poród sn to mniej ingerencji najczęściej.........
iza, zdrowe będzie na pewno..........musi być...:-)

Ja się nie boje bo super zniosłam i bardzo szybko doszłam do siebie wspomnienia mam same miłe .. tak więc propozycja aktualna:-D

Ilona - pewnie że powiedz:tak:

Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...

Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek
ilonka ja też siedziałam w domu mało co wychodzę a jak już to zakladam rajstopy żeby małej było ciepło a jednak nabawiłam sie zapalenie pęcherza a skąd nie wiem. a jutro powiedz że cię piecze bo to nie ma żartów.jeszcze jak będziesz jutro na wizycie to powiedz niech sprawdzi nie zaszkodzi.:-):-)

Ilonka a na wizytę nie robisz moczu i morfologi?? według mnie to bakterie -ja na to miałam furagin i przeszło ale wiecznie mam coś z pęcherzem i sikaniem -choć siedzę w domu -ot taka ciążowa uroda

Akaata masz rację ja od wizyty do wizyty zapisuję wszystkie pytania -na jutro też mam listę -zapisuję obok pytań odpowiedzi gina żeby w razie czego zerknąć i przypomnieć sobie co mówił. A pytam o wszystko -nawet o pojedyncze dziwne czy nowe rzeczy . Lepiej jak wiem niż się domyślam, szukam na necie albo później -jak jednak nie da mi to spokoju z panika dzwonić -uchroniło mnie to przed świrowaniem nie raz podejrzewam;-);-);-);-);-)

Do jutra dziewczyny

Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...

Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek

Ilonka pewnie, że powiedz! Skieruje Cie na badanie moczu i zobaczysz czy wszystko jest ok ;-) Poza tym spokoju życzę i nic sie nie martw- 23 tydzień już się kończy a potem będzie dalej dobrze!!! Pamiętaj- nie damy się!!!:-)

Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres... :eek::eek::eek:

CZY LUDZIE NIE MYŚLĄ!!!???!!!

dziewczyny a tak w ogóle to mnie zastanawia, bo moje maleństwo nie porusza się w brzuszku tak super mocno jak wy opisujecie... ja tylko czasami poczuję coś trochę wyrażniej a tak to czuje jak mi tam coś się wierci, ale nie kopie w ścianki brzuszka...

reklama
Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres... :eek::eek::eek:

CZY LUDZIE NIE MYŚLĄ!!!???!!!

Jeeeezzzuuuu masakra!!!:szok::no:

Do góry