reklama
ja tam uważam, że należy mówić lekarzowi o wszystkim tym co nas niepokoi, mimo że dla lekarza to może być błahostka to my jednak zaprzątamy sobie tym głowę a tak lekarz wszystko wyjaśni i będzie problem z głowy.
trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze.
trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze.
aniam141, ja niczego innego nie chcę jak tylko porodu sn boję się cesarki jak diabli...ale myslę tez o tym,że przy partych mogłoby pęknąć to moje wspaniałe cudo,które sobie w mózgu wyhodowałam...tego też się boję...zrobię zatem co każą...ale poród sn to mniej ingerencji najczęściej.........
iza, zdrowe będzie na pewno..........musi być...:-)
Ja się nie boje bo super zniosłam i bardzo szybko doszłam do siebie wspomnienia mam same miłe .. tak więc propozycja aktualna
Ilona - pewnie że powiedz
ilonka ja też siedziałam w domu mało co wychodzę a jak już to zakladam rajstopy żeby małej było ciepło a jednak nabawiłam sie zapalenie pęcherza a skąd nie wiem. a jutro powiedz że cię piecze bo to nie ma żartów.jeszcze jak będziesz jutro na wizycie to powiedz niech sprawdzi nie zaszkodzi.:-):-)Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...
Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek
Ilonka a na wizytę nie robisz moczu i morfologi?? według mnie to bakterie -ja na to miałam furagin i przeszło ale wiecznie mam coś z pęcherzem i sikaniem -choć siedzę w domu -ot taka ciążowa uroda
Akaata masz rację ja od wizyty do wizyty zapisuję wszystkie pytania -na jutro też mam listę -zapisuję obok pytań odpowiedzi gina żeby w razie czego zerknąć i przypomnieć sobie co mówił. A pytam o wszystko -nawet o pojedyncze dziwne czy nowe rzeczy . Lepiej jak wiem niż się domyślam, szukam na necie albo później -jak jednak nie da mi to spokoju z panika dzwonić -uchroniło mnie to przed świrowaniem nie raz podejrzewam;-);-);-);-);-)
Do jutra dziewczyny
Akaata masz rację ja od wizyty do wizyty zapisuję wszystkie pytania -na jutro też mam listę -zapisuję obok pytań odpowiedzi gina żeby w razie czego zerknąć i przypomnieć sobie co mówił. A pytam o wszystko -nawet o pojedyncze dziwne czy nowe rzeczy . Lepiej jak wiem niż się domyślam, szukam na necie albo później -jak jednak nie da mi to spokoju z panika dzwonić -uchroniło mnie to przed świrowaniem nie raz podejrzewam;-);-);-);-);-)
Do jutra dziewczyny
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...
Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek
Ilonka pewnie, że powiedz! Skieruje Cie na badanie moczu i zobaczysz czy wszystko jest ok ;-) Poza tym spokoju życzę i nic sie nie martw- 23 tydzień już się kończy a potem będzie dalej dobrze!!! Pamiętaj- nie damy się!!!:-)
Ilona1985
Dzieki Ella, dziekuje dziewczynki! jestescie kochane!
milego dzionka!
milego dzionka!
Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres...
CZY LUDZIE NIE MYŚLĄ!!!???!!!
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres...
dziewczyny a tak w ogóle to mnie zastanawia, bo moje maleństwo nie porusza się w brzuszku tak super mocno jak wy opisujecie... ja tylko czasami poczuję coś trochę wyrażniej a tak to czuje jak mi tam coś się wierci, ale nie kopie w ścianki brzuszka...
reklama
Ella1
Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
Jeeeezzzuuuu masakra!!!