reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
za 6 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka...:tak: a mieszka ktoś na pewno,bo wieczorami pokazuje ile ma siły;-) nie uwierzę jak dr powie,że to dziewczynka...bo to chłopaczek i już!!!;-)

za 6 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka...:tak: a mieszka ktoś na pewno,bo wieczorami pokazuje ile ma siły;-) nie uwierzę jak dr powie,że to dziewczynka...bo to chłopaczek i już!!!;-)
:-D:-D:-D swietne podejscie, ja tez tak zrobie. Jak mi powiedza, ze dziewczynka, to powiem ze na pewno nie, bo to chlopczyk i kropka :laugh2:

Co do nocnych markow, to mam nadz, ze jak teraz sie wyszaleja w nocy, to po urodzeniu beda spaly w nocy i szalaly w dzien, ale raczej marne sa na to szanse

Ostatnia edycja:
no bo to chłopczyk;-) ...ja to wiem!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)
mam straszne bóle pleców...i co dziwne-nie dół mnie boli,ale odcinek piersiowy...dodzwoniłam się w końcu do kardiologa:tak: -mam się zgłosić w poniedziałek,może podadzą mi coś na rozrzedzenie krwi...i może chociaż on da mi papierek z brakiem przeciwwskazań do porodu sn...bo neurolog się''zastanawia'',a okulistka powiedziała,że najpewniej będzie cesarka.....ale jakieś nadzieje jeszcze są...:tak::tak::tak:

no bo to chłopczyk;-) ...ja to wiem!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)
mam straszne bóle pleców...i co dziwne-nie dół mnie boli,ale odcinek piersiowy...dodzwoniłam się w końcu do kardiologa:tak: -mam się zgłosić w poniedziałek,może podadzą mi coś na rozrzedzenie krwi...i może chociaż on da mi papierek z brakiem przeciwwskazań do porodu sn...bo neurolog się''zastanawia'',a okulistka powiedziała,że najpewniej będzie cesarka.....ale jakieś nadzieje jeszcze są...:tak::tak::tak:

Może się wymienimy papierami ? Ja chętnie przygarnę taki na CC:-D:-D

Moje nastawienie co plci dzieciatka troszke sie zmienilo,chcialabym corcie ale sunys tez mnie ucieszy,nie ma co najwazniejsze jest zdrowko maluszka:tak:

aniam141, ja niczego innego nie chcę jak tylko porodu sn:tak: boję się cesarki jak diabli...ale myslę tez o tym,że przy partych mogłoby pęknąć to moje wspaniałe cudo,które sobie w mózgu wyhodowałam...tego też się boję...zrobię zatem co każą...ale poród sn to mniej ingerencji najczęściej.........
iza, zdrowe będzie na pewno..........musi być...:-)

reklama
Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...

Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek

Do góry