iza813
mama Szymka i Samuela
Ja jutro ide na USG,a w czwartek do lekarza:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
swietne podejscie, ja tez tak zrobie. Jak mi powiedza, ze dziewczynka, to powiem ze na pewno nie, bo to chlopczyk i kropkaza 6 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka... a mieszka ktoś na pewno,bo wieczorami pokazuje ile ma siły;-) nie uwierzę jak dr powie,że to dziewczynka...bo to chłopaczek i już!!!;-)
no bo to chłopczyk;-) ...ja to wiem!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)
mam straszne bóle pleców...i co dziwne-nie dół mnie boli,ale odcinek piersiowy...dodzwoniłam się w końcu do kardiologa -mam się zgłosić w poniedziałek,może podadzą mi coś na rozrzedzenie krwi...i może chociaż on da mi papierek z brakiem przeciwwskazań do porodu sn...bo neurolog się''zastanawia'',a okulistka powiedziała,że najpewniej będzie cesarka.....ale jakieś nadzieje jeszcze są...
hahaha, Anka dobra jestesMoże się wymienimy papierami ? Ja chętnie przygarnę taki na CC