no co ty? glowa do gory! to chlopy to nieraz sa takie niedomyslne...nie denerwuj sie i nie placz, pogadaj z nim jeszcze raz i napewno wszystko sobie wyjasnicie, a co do cieszenia sie z ciazy to moze on tego po prostu nie potrafi tak pokazywac jak inni, moj tez taki troche jest - wiem ze mnie bardzo kocha i strasznie sie cieszy na dzidzie i nieraz to okazuje ale tez niezbyt czesto...hihi takie te chlopy nieraz sa....Echhhhh ale ja wam zazdroszczę, mój to się tak zachowuje jak bym wcale w ciąży nie była i jeszcze mu ciężko cokolwiek mi pomagać. Strasznie się dzisiaj o to pokłóciliśmy, cały dzień nie gadamy a ja chodzę i ryczę po kontach:--( Byle do kwietnia...
reklama
Katik
...jestem mamą...
Ta.... jak moj... Niby sie cieszy, ale jak to zawsze powtarza - pelnia szczescia bedzie dla niego jak po porodzie wezmie "namacalnie" dzidzie na rece... Teraz za bardzo sie martwi o to by wszystko bylo dobrze, i nie potrafi w pelni cieszyc sie...a co do cieszenia sie z ciazy to moze on tego po prostu nie potrafi tak pokazywac jak inni, moj tez taki troche jest - wiem ze mnie bardzo kocha i strasznie sie cieszy na dzidzie i nieraz to okazuje ale tez niezbyt czesto...hihi takie te chlopy nieraz sa....
Aczkolwiek ze 2 tygodnie temu byli u nas znajomi z roczna corcia, i przed spaniem mala dostala butle. A ze byla akurat u mojego Ł na kolanach, tak Ł musial zadbac o to by wypila... Nastepnego dnia jeszcze to przezywal i chodzil powtarzajac: Kasiu jak to slodko bylo jak Zosia siedziala u mnie na kolankach., pila to mleko... Tak mi bylo milo i taki instynkt mi sie wlaczyl ;-);-)
Cześć mamuśki Ja po USG połówkowym miałam w piątek moje niunio ma się bardzo dobrze wszystkie pomiary wyszły super serducho w porządeczku No i będę mama długonogiego
CHŁOPAKA !!!!!!:-)
Tatuś miał prawie łyzy jak go oglądaliśmy ja zresztą też - lekarz bardzo długopozwolił nam oglądać szkraba i co chwilkę przełanczał na 3D. Maluch bardzo ładnie sięnam zaprezentował najpierw spał skulony ale jak zaczeło się badanie to się przekręcił i zaprezentował w całej okazałości. Waży 430 -
Jako że schudłam od poprzedniej wizyty ( chyba przez tą zgagę) jestem teraz 4 kg na +
Gratuluje jajcoków
GRATULUJĘ moja imienniczko :-)Cześć mamuśki Ja po USG połówkowym miałam w piątek moje niunio ma się bardzo dobrze wszystkie pomiary wyszły super serducho w porządeczku No i będę mama długonogiego
CHŁOPAKA !!!!!!:-)
Tatuś miał prawie łyzy jak go oglądaliśmy ja zresztą też - lekarz bardzo długopozwolił nam oglądać szkraba i co chwilkę przełanczał na 3D. Maluch bardzo ładnie sięnam zaprezentował najpierw spał skulony ale jak zaczeło się badanie to się przekręcił i zaprezentował w całej okazałości. Waży 430 -
Jako że schudłam od poprzedniej wizyty ( chyba przez tą zgagę) jestem teraz 4 kg na +
ja może w nasze imieniny się dowiem :-)
Elma
Małgosia
no co ty? glowa do gory! to chlopy to nieraz sa takie niedomyslne...nie denerwuj sie i nie placz, pogadaj z nim jeszcze raz i napewno wszystko sobie wyjasnicie, a co do cieszenia sie z ciazy to moze on tego po prostu nie potrafi tak pokazywac jak inni, moj tez taki troche jest - wiem ze mnie bardzo kocha i strasznie sie cieszy na dzidzie i nieraz to okazuje ale tez niezbyt czesto...hihi takie te chlopy nieraz sa....
No on właśnie taki jest, wiem ze się cieszy ale nie potrafi okazać Nadal nie gadamy za bardzo, ja już swoje powiedziałam teraz czekam na jego ruch.
aniez
Fanka BB :)
Basia0412- moje gratulacje
Elma- Ty mu tłucz do głowy, że jesteś w stanie ODMIENNYM, co nie znaczy, że chora, ale zadbać o Ciebie należy i tyle!!! Poza tym, czy w ciąży, czy nie każda chce być czasem 'mała kobietką'
Mój jest anioł i złego słowa o nim nie powiem, ale jakby mi wycinał numer pt. nie widzę, że nosisz nasze dziecko, bardzo szybko przekonałby się o tym, jak wielki błąd popełnia ;-)
Elma- Ty mu tłucz do głowy, że jesteś w stanie ODMIENNYM, co nie znaczy, że chora, ale zadbać o Ciebie należy i tyle!!! Poza tym, czy w ciąży, czy nie każda chce być czasem 'mała kobietką'
Mój jest anioł i złego słowa o nim nie powiem, ale jakby mi wycinał numer pt. nie widzę, że nosisz nasze dziecko, bardzo szybko przekonałby się o tym, jak wielki błąd popełnia ;-)
basia0412
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny:-)
reklama