reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Cześć dziewczyny
Przepraszam że dopiero dzisiaj zdam wam reacje z wizyty i usg ale wczoraj jakos nie miałam nastroju:-(
Moje kochane maleństwo ma się całkiem dobrze rosnie sobie fika i niestety wcale nie ma zamiaru pokazać kim jest:no: ciekawe po kim takie uparte:-p
W sumie ginka stwierdziła że własciwie skłaniałaby się do dziewczynki ale nie jest pewna i nie chce nas wprowadzić w błąd bo wiadomo w domu dwóch chłopaków:tak:
Trudno musimy poczekać do 18 grudnia:rofl2:
Najgorsze jest to że niestety nadal muszę leżeć i sie nie przemeczać bo moja szyjka nie trzyma tak jak powinna:-:)-:)-(jak nic sie nie zmieni to czeka mnie założenie szwu.
Bałam sie też ze moja waga stoi w miejscu ale okazało się ze maleństwo rośnie normalnie i wszystko zgadza się z tygodniami:tak:bardzo mnie to ucieszyło.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny miłego wieczorku.

reklama
ba1983 - magnez magnez i jeszcze raz magnez! bierzesz?? i fajnie ze mala daje czadu, moja tez dzisiaj kopie z kazdej strony hihi az mnie nieraz zaboli
gosienkag - najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze! a ty sie oszczedzaj lez i nic nie rob, zobaczysz wszystko bedzie dobrze!

my juz po wizycie i skonczylo sie na antybiotku i calej reklamowce lekarstw.... mam zapaprane oskrzela i conajmniej tydzien lezenia w domu plackiem mnie czeka... niestety doskwiera mi goraczka i ide wczesniej lulu
dlatego juz teraz duzo zdrówka i dobrej nocy

p.s.
z Maleństwem wszystko ok

my juz po wizycie i skonczylo sie na antybiotku i calej reklamowce lekarstw.... mam zapaprane oskrzela i conajmniej tydzien lezenia w domu plackiem mnie czeka... niestety doskwiera mi goraczka i ide wczesniej lulu
dlatego juz teraz duzo zdrówka i dobrej nocy

p.s.
z Maleństwem wszystko ok

Kuruj się mamuśka żebyś szybko wyzdrowiała. Dobrze że maleństwo zdrowiutkie
Powodzonka w wypędzaniu wirusów:-)

Dżisass.....widziałyście wydarzenia na POLSACIE??
Kobieta urodziła w szpitalu dziecko , które wprost z jej brzucha wypadło na podłogę.
Położne zamiast się nią zająć kazały jej wypełniać formularze:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jesteśmy po wizycie -opóźnienie godzina czterdzieści -już chciałam wyjść:confused2::confused2::confused2: dzieci nie chciały współpracować -tylko nasze było grzeczne:-D:-D pokazało śliczną buźkę, kostki, serduszko -wszystko cudownie i.....

Dobrze że Wam ostatnio nie powiedziałam co podejrzewał lekarz bo się mylił

JEST DZIEWUSZKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

TATUŚ CAŁY SZCZĘŚLIWY -5 RAZY PYTAŁ CZY NA PEWNO -MAMY MEGA ZDJĘCIE Z MIĘDZY NÓG:szok: PIERWSZE INTYMNE ZDJĘCIA MOJEJ CÓRKI I SAMA NA TO POZWOLIŁAM:tak::-D:-D:-D:-D

Jestem szczęśliwa i zmęczona -Pati myliłaś się -mój sen o ciuszkach zmieniających kolor z niebieskich na różowe jednak był prawdziwy:-):-):-):-):-)
Dobranoc:-):-):-):-):-):-):-)

TATUŚ CAŁY SZCZĘŚLIWY -5 RAZY PYTAŁ CZY NA PEWNO -MAMY MEGA ZDJĘCIE Z MIĘDZY NÓG:szok: PIERWSZE INTYMNE ZDJĘCIA MOJEJ CÓRKI I SAMA NA TO POZWOLIŁAM:tak::-D:-D:-D:-D

Jestem szczęśliwa i zmęczona -Pati myliłaś się -mój sen o ciuszkach zmieniających kolor z niebieskich na różowe jednak był prawdziwy:-):-):-):-):-)

Gratulacje dla Mamusi i Tatusia!!!! Super Dziewczynki gora ;-);-)

A tym co po wizytach - gratulacje !
Dagsila - szybko wracaj do pelni sil!!!

Ostatnia edycja:
13x13 gratuluję dziewuszki:-)

dagsila kuruj sie szybko!!

kamisia jakoś bardzo mnie to nie dziwi z tym dzidziem co wypadło na podłogę- uroki polskich szpitali:-)

coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

reklama
Dziewczynki jesteśmy po wizycie -opóźnienie godzina czterdzieści -już chciałam wyjść:confused2::confused2::confused2: dzieci nie chciały współpracować -tylko nasze było grzeczne:-D:-D pokazało śliczną buźkę, kostki, serduszko -wszystko cudownie i.....

gratulacje:-) witam w swiecie rózu:-D hehe i tez mam rtakie zdjecie. najwazniejsze ze wszystko z niunia dobrze.

a ja padam.. ciagle goraczka i oskrzela walcza jak traktor... ech.... nie ialam co robic to sie rozchorowalam...

nie-dziekuje za cieple słowa. buziaki

Do góry