Cześć dziewczyny witam po kilkudniowej nieobecności nadrobic to wszystko to
Nie macie pojecia jak fajnie jest powdychać swieże powietrze nie tylko przez okno
Badania w szpitalu były męczące ale co tam nie ja pierwsza i nie ostatnia.
Nie pisałam wam wczesniej bo wolałam sie upewnić.Dwa tygodnie temu zaczełam odczuwac ból koło mostka niedlaeko piersi.Oczywiscie tłumaczyłam sobie to tym że rosna mi piersi.Asekuracyjnie zadzwoniłam do mojego onkologa no i umówilismy sie na badania.Niestety usg wykazało niewielka zmianę:-(
Teraz czekam na wynik biopsji.
Mój lekarz jest dobrej mysli i ja też ale zaraz wróciły wspomnienia.
Kochane moje trzymajcie za mnie kciuki bo to bedą 2 tygodnie oczekiwań i potrzebuję pozytywnej energii.
Co do mojego maleństwa to jutro dowiem się czy wszystko ok i kto tam mieszka wtedy zdam relację.Mam tylko nadzieję że będę mogła wkońcu wstac z łózka bo boję sie że dostanę odleżyn:-)
gosienka ...wszystko będzie dobrze. Nie ma innej opcji, Nasze kciuki zaciśnięte tak profilaktycznie.
Witajcie Girls!
Wlasnie mnie naszlo troche refleksji...i postanowilam sie Was,nieksromnie,zapytac...ile juz przytylyscie od poczatku ciazy? Bo mi sie wydaje,ze cos nie zaciekawie mi idzie to przybieranie na wadze i troche sie zaczelam nad tym zastanawiac.
Przed ciaza bylam troche "ponad norme"-ale stracilam ok.7kg,a teraz przytylam tylko 300g-w ostatnich 2och msc :-(...wydaje mi sie,ze tak byc chyba nie powinno prawda?
No nic,poczekam co mi napiszecie i moze sie troche "rozwiaze w przemysleniach".
ba myślę,że jak masz wyniki w normie, to wszystko ok., taka Twoja uroda. Ja bym sie na Twoim miejscu cieszyla,że nie tyje. Dzieciątko i tak zabierze to co mu potrzeba. Ja jak już milion razy pisalam w pierwszej ciąży przytyłam 35kg, fakt calą ciąże leżalam bo mialam zagrożoną i wiem jak trudno jest wrocic poźniej do wagi sprzed ciąży. O ile pamiętam Elma też dużo przytyla w pierwszej ciąży ale i szbko schudła a mnie niestety 4 lata zajęło powracanie do wagi sprzed ciaży:-(. Teraz poki co ma niestety już 7kg na +, ale po ciuchu mimo wszystko liczę ,że sokńcze tak na 15, chciałabym
Buhahaha!!! -"Ekstrahuje" sie pisze przez "h" i mi forum gwiazdki dodało grunt to znajomość ortografi :-)
Ella ale forum dodało Ci gwaizdki bo ten brzydki wyraz na 3 litery piszę się przez ch, a tu jest cenzura