basia0412
Fanka BB :)
kurcze pieczone czy was też boli dzisiaj głowa ja już wymiękam powoli. Wziełam pół paracetamolu i mam nadzieję że przejdzie bo inaczej się wścieknę a musze jeszcze godzinę w pracy siedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przytylam juz 7 kilo, od poczatku ciazy nic nie schudlam - nie mialam wmiotow i wogole...i ciagle tyje, tak miesiecznie 2 kilo czy cos, jak zaszlam w ciaze to wazylam 53 kilo a teraz mam 60 kilo a nawet 60,3, wogole cala taka grubiutka jestem a brzuch nie az taki duzy hehe, moj maz sie ze mnie smieje, acha i cellulitis dostaje mocny!! macie to tez??
Heh ja też beż wymiotów i w ogóle i też 7 kg na plusie ;-)Cellulit też mi się pojawił