basia0412
Fanka BB :)
ja przytylam juz 7 kilo, od poczatku ciazy nic nie schudlam - nie mialam wmiotow i wogole...i ciagle tyje, tak miesiecznie 2 kilo czy cos, jak zaszlam w ciaze to wazylam 53 kilo a teraz mam 60 kilo a nawet 60,3, wogole cala taka grubiutka jestem a brzuch nie az taki duzy hehe, moj maz sie ze mnie smieje, acha i cellulitis dostaje mocny!! macie to tez??
Justa to dokładnie tak jak ja nic nie schudłąm tylko tyje A na nogi to patrzeć już nie moge Co do wagi to jutro się dowiem ile dołożyłam bo do ostatniej wizyty było +5 ale to było miesiąc temu.
Magda super podejści ja też nie potrafię przestać jeść ciągle sobie mówię że nie wolno a i tak nie mogę sie powstrzymać i ciągle coś wcinam np w tej chwili siedzę w pracy i podjadam morele.
wronka wsółczuję wiem jak to jest trzymaj się ja na szczęście dzisiaj wstałam normalnie z łóżeczka.
mamusia87 trzymam kciuki aby następnym razem dzidzi było łaskawsze i pomachało mamusi. Ja będę się jutro stresować i od rana prosić dzidzi aby się pokazało:-)
Dagsila twój opis USG dosłownie mnie powalił siedzę i ryczę ze śmiechu szczególnie podoba mi sie ta część co do pasa cnoty.
kinguunia gratuluję CÓRCI !!!!!!
Forget mi not ja jestem w 22tc i też nie nie zawsze czuję dziecko, czasmi to cały dzień siedzi cicho. Miałam tak przedwczoraj dopiero wieczorem jak się położyłam na łóżku i zaczełam uklepywać brzuszek aby je pobudzić dostałam jednego kopniaka i poszło dalej spać, a dzisiaj od rana się wierci dla odmiany
Ostatnia edycja: