Dziewczyny czy Wy wszystkie miałyście badanie na hiv??? Bo ja nie mialam ani w tamtej ani w tej ciąży.
Ja nie miałam robionego lekarka mi powedziała tylko że jak chce to mogę zrobić ale jakoś mi potem to z głwy wyleciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy Wy wszystkie miałyście badanie na hiv??? Bo ja nie mialam ani w tamtej ani w tej ciąży.
aha, czyli chyba nie powinnam się martwic.Ja nie miałam robionego lekarka mi powedziała tylko że jak chce to mogę zrobić ale jakoś mi potem to z głwy wyleciało
mowisz szpital??... ojej trzymaj sie kochana ... my trzymamy za ciebie i twego syneczka kciuki ... i wsio bedzie dobrze - zobaczysz ....hej dziewczyny wpadam tylko na chwilkę bo mam małe urwanie głowy w domku
byłam u lekarza na badaniu połówkowym i okazało się ze maluszek nie rośnie tak jak powinien i za 2 tyg do kontroli (narazie maluch spóźniony jest ze wzrostem o jakieś 3 tyg. ), jeśli się nie polepszy to niestety czeka mnie szpital :-no: jestem załamana bo nie wyobrażam sobie jak damy wtedy sobie radę
aaaa no i mam dobrą wiadomość - będzie chłopczyk
coprawda miałam nie wiedzieć ale mój mąż zapytał lekarza i nie wytrzymał, nie zdążyliśmy dojechać do domu i już mi wypeplał .... a miała być Lenka hmmmmm może nast razem hihihi
dziewczyny trzymam za was kciuki żeby u was i waszych maluszków wszystko było w jak najlepszym porządku ;-);-);-)
hej dziewczyny wpadam tylko na chwilkę bo mam małe urwanie głowy w domku
byłam u lekarza na badaniu połówkowym i okazało się ze maluszek nie rośnie tak jak powinien i za 2 tyg do kontroli (narazie maluch spóźniony jest ze wzrostem o jakieś 3 tyg. ), jeśli się nie polepszy to niestety czeka mnie szpital :-no: jestem załamana bo nie wyobrażam sobie jak damy wtedy sobie radę
coprawda miałam nie wiedzieć ale mój mąż zapytał lekarza i nie wytrzymał, nie zdążyliśmy dojechać do domu i już mi wypeplał .... a miała być Lenka hmmmmm może nast razem hihihi
dziewczyny trzymam za was kciuki żeby u was i waszych maluszków wszystko było w jak najlepszym porządku ;-);-);-)
Ja jestem ze wsi a nawet bardziej niż ze wsi bo całe życie w leśniczówce w środku lasu mieszkałam i jakoś chodzę do lekarzy i badam się, co roku robię cytologię i USG piersi co 2 lata. Ciemne baby to i w mieście są i proszę mi tu nie wyjeżdżać z takimi tekstami. Jak u nas na wioskę mammobus przyjechał to kolejka stała do badań.
Ja też nie miałam wogóle robionego tego badania;-).Dziewczyny czy Wy wszystkie miałyście badanie na hiv??? Bo ja nie mialam ani w tamtej ani w tej ciąży.
Gratuluje synusia, no i cały czas chłopaki górą.hej dziewczyny wpadam tylko na chwilkę bo mam małe urwanie głowy w domku