reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Dziewczynki, tak sobie pomyślałam,że jeszcze trochę i Nasza Coyote (no właśnie tylko gdzie ona jest?), będzie mogla aktualizowac nasza "listę kwietniówek" i dopisac płec dziecka. :tak::-D

No w lasnie by się mogła pojawić i zrobić porządek na liście , bo ja nie mam czasu robić na watku Szymkowym porzadku i tutaj czasami i tak kasuje watki czy jakies dziwne posty z reklamami no i mam jeszcze społecznościową wystarczy mi zajęć komputerowych:-D

reklama
Hej:-)
Aniam proszę cie bardzo o wysłanie zaproszenia do gr. społ. bo się usunęłam:tak:Ale ze mnie sierota:tak:

Mnie od wczoraj strasznie bolą nogi, dolna część, od kolan. Taki dziwny ból, nie wiem od czego to jest.

A jeszcze wam powiem, że wyszła mi na badaniach ta anemia i lekarz przepisał mi żelazo. Piję już tydzień i znów wróciły mi problemy z wypróżnianiem się:-(Przez te tabletki.

Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę;-)

dziewczyny robiłyście wynik na hiv?? jeżli tak to napiszcie ile czasu czeka się na wynik bo mam do zrobienia to badanie ale teraz leże chora a wizyta u gin 25.11 w środę i nie wiem czy jak zrobie je w poniedziałek to do środy uda mi się dostać wynik.

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuje:tak::-). Bardzo się z M cieszymy.

Marlenka...no to gratulacje kochana, to widzę że razem udało Nam się miec parkę:-D

Dziewczynki co z Wami:eek:?? Zdrówka zyczę, kurujcie sie szybko. Mnie naszczęście nic nie dolega, czasami tylko boli mnie rwa kulszowa jak długo chodzę albo stoję i trochę mnie to przeraża bo pamietam ten ból po pierwszej ciaży. męczyłam się prawie dwa m-ce, nawet w łóżku zmienic pozycje to była katorga.
No fajnie że będzie parka. M stwierdził że bardzo się cieszy że nie będzie miał samych bab w domu;-):-D.
Mnie też męczy rwa kulszow jak za długo chodzę a w pierwszej ciąży tego nie miałam:eek:. Ja jestem zdrowa ale za to mała ma katarek, mam nadzieję że na tym się skończy.

dziewczyny robiłyście wynik na hiv?? jeżli tak to napiszcie ile czasu czeka się na wynik bo mam do zrobienia to badanie ale teraz leże chora a wizyta u gin 25.11 w środę i nie wiem czy jak zrobie je w poniedziałek to do środy uda mi się dostać wynik.

robilam przy poprzedniej ciazy i jakos szybko bylo, ale teraz Ci nie powiem bo juz nie pamietam...

wesola tez mam czasem takie dziwne uczucie pod kolanami ale bardziej na tle nerwowym tzn jak krew widze

Zależy od laboratorium. U mnie np. w jednym sie czeka tydzień a w innym 2-3 dni. Może zadzwoń tam, gdzie mają Ci pobrać krew i zapytaj?

Hej dziewczynki, wróciliśmy z USG ijest CHŁOPCZYK:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-).Strasznie się cieszymy. Z małym wszystko w najlepszym porządku, lekarz powiedział że uwielbia oglądać takie dzidziusie:-D. Waży już 390 g. i z USG wychodzi że jest o tydzień do przodu:-), no nieźle sobie rośnie chłopaczek:tak::-D;-). I buźkę ma słodziutką:tak:, ślicznie się bawił swoimi nóżkami:-D. Kochane maleństwo:tak::tak::-).

Gratuluję :-)
kolejny chłopak do kolekcji ;-) niedługo cała liga będzie :-D

reklama
Dziewczyny, ja po prosbe tym razem przychodze:sorry: Sz kupil mi w pl magnez, bo mam skurcze lydek, ale ten magnez zawiera tez wit B6 (5mg). Ja wit te biore juz w Falvicie Mama i tan jest jego 2mg i jest nap, ze to 100% dziennego zapotrzebowania i ja juz sama nie wiem, czy moge brac ten magnez, czy nie. Niby w necie pisze, ze wit tej nie mozna przedawkowac, bo "sa rozpuszczalne w wodzie, a ich nadmiar jest wydalany przez organizm z moczem" ale mam jakies mieszane uczucia. Czy wiecie moze cos wiecej na ten temat?

Witamina b6 przyspiesza i pomaga wchaniać magnez. Moim zdaniem jeden kompleks witamin nie wyklucza drugiego. teraz trudno dostać magnez bez vitaminy b6

Do góry