reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Witam was kwietnióweczki na tym wątku:-)
Ja już się denerwuję coraz bardziej bo mam dzisiaj 20t 1d i nie czuję dalej ruchów dzidziusia. mam tam jakieś bulknięcie, albo przelewanie ale jakiś kopniaczków mocniejszych żebym czuła że to jest to nie mam:-(W czwartek mam wizytę połówkową u gin to się okaże czy wszystko oki i co ma pomiędzy nóżkami:-)

Mnie nadal bardzo boli rozciągająca się macica. Cały czas ten dziwny ból czuję podczas siadania, chodzenia itd...Powiem że nie jest to miłe.
A tak poza tym to czuję się wyśmienicie:-)
nie martw sie, ja tez nie czuje tego tak mocno, tez tak leciutko jakby mnie prad kopna nieraz hihi, a ogolnie to tak tu bulgotnie cos albo tam... a co do boli brzucha to ja ciagle mam

No własnie czy te "bulki" to mogą być kopnięcia maluszka? Wczoraj jak leżałam wieczorem w łóżku to mi strasznie w brzuchu bulgotało i tak jakoś dziwnie więć położyłam rękę na macicy i nagle bach, jakby kopniak - czy to moje maleństwo?
jasne ze to twoje malenstwo, gratuluje!

A wiesz, ze mi powoli przechodzi? Caly zeszly tydzien brzuch bolal bardzo, nospe bralam i bralam, a od weekendu sie poprawilo. To chyba faktycznie takie "klopoty 19-20 tygodnia"....
ja tez dzis palucha poparzylam, babel mi sie zrobil okropny :no::no:
mam nadzieje ze mi tez za tydzien przejdzie, bo teraz to mam jakies extreme bole wiecznie cos nowego, to z boku to od dolu, to jakby mnie kolka zlapala, to jakby bole miesiaczkowe, sama nie wiem....

a dzisiaj bylam u lekarza i powiedziala mi ze to normalne i ze jak sie chodzi to jeszcze wiecej boli... i zrobilam wyniki na mocz znowu i nadal krew jest w moczu kurde, ale juz troche mniej, w piatek ide znowu na wyniki....nic mam nie brac tylko duzo pic

reklama
Hej dziewczynki, wróciliśmy z USG ijest CHŁOPCZYK:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-).Strasznie się cieszymy. Z małym wszystko w najlepszym porządku, lekarz powiedział że uwielbia oglądać takie dzidziusie:-D. Waży już 390 g. i z USG wychodzi że jest o tydzień do przodu:-), no nieźle sobie rośnie chłopaczek:tak::-D;-). I buźkę ma słodziutką:tak:, ślicznie się bawił swoimi nóżkami:-D. Kochane maleństwo:tak::tak::-).

ja tez dzis palucha poparzylam, babel mi sie zrobil okropny :no::no:

Czy wy też tak macie że ciągle gdzieś się parzycie coś tłuczecie , wszystko leci wam z rąk ? Bo ja w poprzedniej tak miałam i teraz też średnio jeden talerz lub kubek raz na dwa tygodnie :tak:

Hej dziewczynki, wróciliśmy z USG ijest CHŁOPCZYK:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-).Strasznie się cieszymy. Z małym wszystko w najlepszym porządku, lekarz powiedział że uwielbia oglądać takie dzidziusie:-D. Waży już 390 g. i z USG wychodzi że jest o tydzień do przodu:-), no nieźle sobie rośnie chłopaczek:tak::-D;-). I buźkę ma słodziutką:tak:, ślicznie się bawił swoimi nóżkami:-D. Kochane maleństwo:tak::tak::-).

Gratulacje ale tu chłopów nam się robi

Czy wy też tak macie że ciągle gdzieś się parzycie coś tłuczecie , wszystko leci wam z rąk ? Bo ja w poprzedniej tak miałam i teraz też średnio jeden talerz lub kubek raz na dwa tygodnie :tak:
haha u mnie odkad jestem w ciazy to z P. zrobila sie mega niezdara - musielismy kupic kolejne parenascie szklanek :D

ej mam pytanie: czy wy tez macie takie straszne mysli??....

trzy dni temu moja kumpela ze szkoly urodzila przed terminem dziecko ledwo zywe :(.... ale to byla jej wina, o malo nie poronila - miala zakaz palenia i wszystkiego innego a ona nic se z tego nie robila....

ehhh... martwie sie...

reklama
Do góry