reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
U mnie szturchanie,proszenie,błaganie,i niby przypadkowe kopniaki nie przynoszą efektów-no i te stopery też coś nie hulają-bo ja nadal słyszę te chrapolenie:-)Noo ciekawa jestem czy zrobi mi USG skoro zapisałam się tylko na comiesięczną wizytę. Na USG prenatalne wybieram się za miesiąc...

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i liczę na wiadomości na forum a co do chrapania ja słyszę nawet Szanownego jak jestem na dole i oglądam tv. więc znam ten ból :tak::-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki:tak:

Szkoda tylko,że mój tata tego nie doczekał....ach tak sobie myślę,że widocznie tak miało byc. Pan Bóg dał mi nowe życie w postaci synka, a zabral mojego tatę. Dlatego też co prawda pierwszego imienia jeszcze na 100% nie mamy, ale na drugie napewno bedzie mial Jacek, po moim tacie właśnie.

Wronka, gratulacje... chłop jak dąb :-D sprawdź jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG, bo ten jest najbardziej wiarygodny, ale to i tak totolotek, kiedy urodzisz... Z Kubą mieliśmy się przywitać w maju a wyszedł czerwiec i to z oporami... nie wiem, może leniuch do lipca chciał czekać :-D

Wronka, gratulacje... chłop jak dąb :-D sprawdź jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG, bo ten jest najbardziej wiarygodny, ale to i tak totolotek, kiedy urodzisz... Z Kubą mieliśmy się przywitać w maju a wyszedł czerwiec i to z oporami... nie wiem, może leniuch do lipca chciał czekać :-D

Wiem, wiem, Weronika też zawsze wieksza była i już nawet 26 maj mi wychodzil, a urodzila sie 8 czerwca, czyli w terminie, ale poród wywoływny, bo jej się też nie spieszylo, pewnie do lipca bym się kulala:tak:

Wiem, wiem, Weronika też zawsze wieksza była i już nawet 26 maj mi wychodzil, a urodzila sie 8 czerwca, czyli w terminie, ale poród wywoływny, bo jej się też nie spieszylo, pewnie do lipca bym się kulala:tak:

A! Mój się urodził 9 czerwca a termin był na 27 maja :-D widzę, pewną zbieżność ;-) no i to są chyba uparciuszki- mój poród też wywołali. Kuba był lżejszy bo ważył 3800 ale za to długaśny na 58 cm.

reklama
A! Mój się urodził 9 czerwca a termin był na 27 maja :-D widzę, pewną zbieżność ;-) no i to są chyba uparciuszki- mój poród też wywołali. Kuba był lżejszy bo ważył 3800 ale za to długaśny na 58 cm.

Hehe, no to nieźle.....a uparciuszki są bo to w końcu bliźnieta...sama chciałam bo też jestm z czerwca (19) i teraz mam małego uparciucha w domu.

Do góry