aga002
Fanka BB :)
wronka ------GRATULACJE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie szturchanie,proszenie,błaganie,i niby przypadkowe kopniaki nie przynoszą efektów-no i te stopery też coś nie hulają-bo ja nadal słyszę te chrapolenie:-)Noo ciekawa jestem czy zrobi mi USG skoro zapisałam się tylko na comiesięczną wizytę. Na USG prenatalne wybieram się za miesiąc...
Wronka, gratulacje... chłop jak dąb sprawdź jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG, bo ten jest najbardziej wiarygodny, ale to i tak totolotek, kiedy urodzisz... Z Kubą mieliśmy się przywitać w maju a wyszedł czerwiec i to z oporami... nie wiem, może leniuch do lipca chciał czekać
Wiem, wiem, Weronika też zawsze wieksza była i już nawet 26 maj mi wychodzil, a urodzila sie 8 czerwca, czyli w terminie, ale poród wywoływny, bo jej się też nie spieszylo, pewnie do lipca bym się kulala
A! Mój się urodził 9 czerwca a termin był na 27 maja widzę, pewną zbieżność ;-) no i to są chyba uparciuszki- mój poród też wywołali. Kuba był lżejszy bo ważył 3800 ale za to długaśny na 58 cm.