reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

margot87; jasne ze bedzie ok! POnoc dzieci nierowno rosna im blizej porodu :-) moja tez ma glowke prawie 2tyg do przodu ale jak wejdziesz w normy ogolne, milimetrowe a nie dniowe, ktore drukuja na usg to wszystko inaczej wyglada.

reklama
gratuluję udanych wizyt!
ja mam jutro wizyte o 15.45. Troche sie boje o dzidzie....ciekawe co z serduszkiem...
aisak o ile się nie myle to chodzi o tą komorę, która odpowiada za to czy dziecko będzie miało zespół Downa czy nie albo wodogłowie lub innĄ chorobę genetyczną. Ale najlepiej dopytać gina.

aisak gratuluję wizyty i trzymam kciuki za USG

Bishopka GRATULUJĘ córcia faktycznie spora:-)

margot również gratuluję i trzymam kciuki za kolejna wizytę

Za pozostałe dziewczyny trzymam również &&& ja idę też w przyszłym tygodniu:-D

witam i ja :-)
byłam właśnie na wizycie, młody waży 1,5kg :-) wszystko z nim w porządku, wynik po glukozie miałam b. niski ale gin mówi że moja trzustka rozprawiła sie z nią jak torpeda, także czekoladą mogę się opychać ;-)

Gratuluję Wam wszystkim super wieści z wizyt, fajnie że niektóre maluchy rosną podobnie jak mój :-)

super ze po wizycie ok!!!

myszka niestety nie wiem, jak dokładnie leży. Dopytam 11.02. Może do tego czasu Mała zrobi niespodziankę i się obróci? :-)
eevciaa88
gratuluję chłopaka, trzymam kciuki za kurację. Mężulek nieźle zareagował :-D
teva gratuluję wizyty, u nas też są spore różnice, ale tym się nie przejmuję. U Krzysia też tak było, a potem się wyrównało.
aisak trzymam kciuki za usg, wypytaj się wszystko dokładnie.
Bishopka wow, ładnie Mała rośnie :-)
margot87 gratuluję wizyty i trzymam kciuki za usg. Zobaczysz będzie dobrze.
Iśku gratuluję dobrych wieści :-)
Mi ginka powiedziała, że Mała spora (1300 g na koniec 30 tyg), a jak sprawdzałam, to Krzyś w tym samym czasie ważył 1750 g ;-)

asiak u mnie jest tak samo, nic się nie denerwuj i nie czytaj nic w internecie. Czy przechodziłaś jakąś infekcję ostatnio?
Jeżeli miałabyś jakieś pytania, to pisz śmiało, ja tak schizowałam(niepotrzebnie), że w sumie skonsultowałam się z 4 lekarzami ;)

Gratuluję udanych wizyt!!

I ja gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze &&&&&&&
Margot, nie przejmuj się na zapas, zawsze może być błąd pomiaru, mój gin mnie na to uczula i jak coś wychodzi nie takie, to mówi " w granicy błędu aparatu".
Kasiek a dziś &&&&&&&

Dziewczynki, jak czytam Wasze wpisy ile miały dzieci w 28-29 TC, to moja Hana wcale nie taki klocek :-D ufff, kamień z serca, bo już się bałam, że będę musiała wyprawkę zmienić z rozmiaru 56/62 na 68/74 :-D:-D

reklama
Do góry