reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Gratuluję Dziewczyny wizyt :-)
Moja teściowa wie wszystko najlepiej. Wg niej to ma być parka i na tym koniec. Dlatego chciałabym teraz chłopca a potem córeczkę :-D
Jak raz wspomniałam, że może jej córka będzie miała trzecie, to powiedziała, weź wypluj te słowa :szok: Jak tak można :wściekła/y:

reklama
Gratuluję Dziewczyny wizyt :-)
Moja teściowa wie wszystko najlepiej. Wg niej to ma być parka i na tym koniec. Dlatego chciałabym teraz chłopca a potem córeczkę :-D
Jak raz wspomniałam, że może jej córka będzie miała trzecie, to powiedziała, weź wypluj te słowa :szok: Jak tak można :wściekła/y:
tesciowe, temat rzeka ;-)
mi juz przy 2-gim gadali czy jestem swiadoma tego co robie, ze ciezko, ze jak dam rade, ze wogole, eh, takie zycie - nie przejmowac sie i tyle ;-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę że już tyle wie co tam się między nóżkami kryje ;-).

Jak czytam wasze rozważania nad tym czy pielęgnacją i która łatwiejsza, to aż się przestraszyłam, bo ja nigdy nad tym nie myślałam, a teraz to aż strach się bać co będzie :-).
Ja tak sobie myślę, że chciałabym córeczkę, ale mam przeczucie że to chłopak, widzę że mój P na chłopaka nastawiony, no ale ja tam się nie 'martwie' na jednym nie poprzestaniemy.
A też mnie wkurza, jak mówię do mojej mamy, że chyba będzie chłopak, bo tak mi się wydaje, a ona, żebym tak nie mówiła, bo dziewczynki są takie fajne i kochane:szok:. To że fajne i kochane to wiem, ale chłopcy to co??? Już nie są fajni???!!!

Co do imion moje zdanie jest takie, na szczęście rodzice dziecka wybierają, a reszta niech sobie gada. Co do płci to każda z nas jakoś tam się nastawia, ale w rezultacie i tak nieważne co będzie byle zdrowe i będziemy kochały strasznie, a dziadkowie tak samo.

Ewa gratuluję córeczki.

Ja jutro idę na połówkowe i już się doczekać nie mogę.

Hejka:) po długim wyczekiwaniu na wizytę do gin w szpitalu(2 godz),niestety dalej nie wiem czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka:( jestem w końcówce 19 tyg a gin mi powiedziała ze dziecko jest małe jak na 19 tydz i ze wyglada na 17 tydz:( także nie wiem:( ale ponoć wszystko jest w jak najlepszym porządku:) czy wy tez tak mialyscie może?

iza - a na wcześniejszych wizytach też były rozbieżności? wiesz tak samo jak dziecko może być większe, to tak samo może być mniejsze. Ważne, aby to monitorować.

reklama
No wiesz poprzednio jak u niej chodziłam prywatnie to wszystko było ok. Ale niestety nie mamy kasy na prywatne wizyty i zaczęłam chodzić do NFZ . Jak byłam w październiku to tylko robiła mi badanie "na kozle" a dzisiaj usg i tak stwierdziła :(

Do góry