Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hehe...no wiesz jak jedno serducho to raczej małe prawdopodobnieństwoDziękuję bardzo Dorotko... :-)
Mam nadzieje że to nie oznacza że będzie i chłopiec i dziewczynka... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe...no wiesz jak jedno serducho to raczej małe prawdopodobnieństwoDziękuję bardzo Dorotko... :-)
Mam nadzieje że to nie oznacza że będzie i chłopiec i dziewczynka... ;-)
Dotkass wylicz mi też ja 36, mój 39 w dniu poczęcia to lipiec? bo w sumie w sierpniu skończył 40
To oczywiście żart... Ale jak tak patrzę na wasze posty, to chyba źle podałam Ci wiek mojego męża, bo on urodziny obchodził teraz w październiku, więc w sumie w lipcu miał jeszcze 42 lata.hehe...no wiesz jak jedno serducho to raczej małe prawdopodobnieństwo
to jak tak to wychodzi 1>0 czyli dziewucha :-)To oczywiście żart... Ale jak tak patrzę na wasze posty, to chyba źle podałam Ci wiek mojego męża, bo on urodziny obchodził teraz w październiku, więc w sumie w lipcu miał jeszcze 42 lata.
a dla porównania, ile mieliście przy poprzednich zapłodnieniach?Dzieki, buziole to już po raz kolejny chłopak... heh jestem ciekawa bo i przeczucie mam na chłopca... ale może los niespodziankę szykuje, może 6.11 na wizycie się dowiem;-)
Dotkass ja też chcę
ja 25 M 26