reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
nie nie nie ,będzie dziewczynka:tak::tak::shocked2: a w tych chińskich w niektórych mi wyszło że dziewczynka , jest nadzieja:-)
najważniejsze zeby było zdrowe ale fajnie tak poplanować

No to nam wychodzi dziewczynka :) Ja ogólnie mam przeczucie że to będzie dziewczynka, prawdopodobnie jest z pierwszej fazy cyklu więc też skłaniałoby się to ku dziewczynce, betę też miałam wysoką, więc wszystko by na to wskazywało :) Jak się uda podejrzeć malucha 22.11. to będę bardzo zdziwiona jak wyjdzie że to chłopak :)

A tak poza tym to wg tamtych obliczeń od Dotkass z Niną się sprawdziła płeć :)

Ja jestem po wczorajszej wizycie, ale USG robiła mi dowcipnie i maluch nie mieścił się już w kadrze ;)
Więc nawet długości nie znam, dobrze że chodziaż serducho dała mi posłuchać :)

Dotkass - hehe, nie, no jak urośnie to też będziemy się cieszyć, będzie można posprzedawać typowo dziewczęce ciuchy i w to miejsce pokupować chłopięce, a jak będzie druga dziewucha to mąż mi nie pozwoli na większe zakupy bo "przecież masz tego mnóstwo" ;)

reklama
To u nas jest 4>3 więc będzie dziewczynka :))))

Tylko że przy poprzedniej ciąży było:
Ja 28 czyli 7+7+7+7=28 czyli 28-28=0
On 27 7+7+7=21 czyli 27-21=6
0<6 czyli powinien być chłopak tak? A jest Tosia!

Mam nadzieję, że tym razem się test nie pomyli :-)

Do góry