reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Kroqka, ja na wizytach mam zawsze wysokie cisnienie, stresuje się i do tej pory nazywalismy to symptomem białego fartucha, potem lekarz miał niebieski i też było wysokie :-D więc na ostatniej wizycie zapytał mnie jaki kolor lubię, to bedzie się tak ubierał na moje wizyty :-D W domu mam raczej dobre ciśnienie, czasami jak pochodzę lub zjem coś i od razu zmierzę, to sie podwyższa, ale jak odczekam ok. 15 minut, to jest ok. Więc może i u Ciebie jest podobnie ??
Bishopka ja mam z ciśnieniem identycznie jak Ty :-D:-D:-D
z tą różnicą że mi mierzy ciśnienie położna i ma taki różowo- liliowy fartuch :-D:-D:-D

reklama
Ella1; zazdroszcze!!! :) pewnie bedzie Ci ciezko ale jakbys dala rade to ja z utesknieniem bede czekac na dokladna relacje ;) Kluska Twoja juz taka fajna, konketna :-)

ella gratuluję udanej wizyty i tego, że już przed świętami będziecie w komplecie :-D Fajnie :-)

a co do ciśnienia to położna na każdej wizycie pyta się mnie jak doszłam do drzwi :baffled: bo mam ciśnienie 80/40 a najwyższe jakie miałam to 100/60 :baffled:
też czekam na wtorkową wizytę bo nie mogę się doczekać jak lekarka powie mi ile dzidzia waży i może się da zobaczyć płeć (po oststnim usg w Klinice położenie było główkowe, ustawienie grzbietowe przednie i nici z widoków płci :-()

Ella1, trzymaj się dzielnie, to niecałe dwa tygodnie :happy:

Ja odebrałam wyniki i wszystko niby ok tylko w moczu bakterie nieliczne w polu widzenia i dziwię się, bo herbatę żurawinową piję, podjadam żurawinę i żuravit jem :szok: ale może taki urok, najważniejsze, że crp jest w normie, choć też dziwne, bo w ciązy jest nieco podwyższone :baffled: Zobaczę za tydzień na wizycie.

Ella1 gratuluje i zazdroszczę!! Tak niedługo będziesz tuliła maleństwo!! Ja też chcę:tak::-)
Bishopka nieliczne bakterie to ja mam przez całą ciążę i lekarz mówi , że jest ok.! Tak więc nie martw się! Ważne, że inne wyniki masz dobre:-)

Ella oczywiście gratuluję poznania terminu cc:-)

Bishopka ja też mam nieliczne bakteria i lekarka nie każe się przejmować:-)

Moja dzisiejsza wizyta. Szyjka mięknie i się rozwiera... dochtoorka stwierdziła, że do Świąt się rozsypie... dzidziol waży 2400 także nie za dużo... fenoterol mam brać dalej... jeżeli jakimś cudem :) wytrzymam przez Święta to następna wizyta 02.04 ale mam za tydzień odebrać wynik wymazu, który dziś pobrała żeby w razie W mieć wszystkie wyniki i tyle. :szok:

reklama
Do góry