reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

gratuluję udanych wizyt :-)

Wlasnie wolalabym prep magnez z wit b6 bo lepiej sie wchlania ale boje sie czy nie przedawkuje wit b bo biore tez femibion... Macie jakies doswiadczenie w tym wzgledzie?
też biorę femibion i magne B6, więc myślę że możesz bez problemu brać

bombek trzymam kciuki
tasia no to miałaś szybką wizytę
felidae mnie teżod ponad tygodnia odrzuciło od mięsa

a co do żelaza to też mam przepisane ale nie zarzywam bo strasznie źle się czuję po nim i nie nadaję się do życia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sié z rana, :-) zaraz tez zmykam do lekarza, ostatnio mialam troszke za wysokie cisnienie i musialam chodzic w domku z ''maszynká'' do mierzenia cisnienia która to zapisywala w swoim malym komputerku wyniki cisnienia co 30 minut brrrr:-(cale szczéscie ze sie moje cisnienie obnizylo, i mam nadzieje ze dzis bedzie w normie :tak:a jutro jade na badnanie glukozy oby wyszla dobrze :tak:

Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Phealniu, gratuluje przejścia najgorszego testu :-)
Kroqka, ja na wizytach mam zawsze wysokie cisnienie, stresuje się i do tej pory nazywalismy to symptomem białego fartucha, potem lekarz miał niebieski i też było wysokie :-D więc na ostatniej wizycie zapytał mnie jaki kolor lubię, to bedzie się tak ubierał na moje wizyty :-D W domu mam raczej dobre ciśnienie, czasami jak pochodzę lub zjem coś i od razu zmierzę, to sie podwyższa, ale jak odczekam ok. 15 minut, to jest ok. Więc może i u Ciebie jest podobnie ??

Gratulacje za udane wizyty.

Witam sié z rana, :-) zaraz tez zmykam do lekarza, ostatnio mialam troszke za wysokie cisnienie i musialam chodzic w domku z ''maszynká'' do mierzenia cisnienia która to zapisywala w swoim malym komputerku wyniki cisnienia co 30 minut brrrr:-(cale szczéscie ze sie moje cisnienie obnizylo, i mam nadzieje ze dzis bedzie w normie :tak:a jutro jade na badnanie glukozy oby wyszla dobrze :tak:

A może po prostu zestresowałaś się tym wysokim ciśnieniem i dlatego ono się utrzymywało dłuższy czas?

I ja wpadłam przesłać pozdrowienia dla Tych, które mnie jeszcze pamiętają i tych które nie również :-D

Dalej sobie cierpie w dwupaku na wszelkie możliwe bóle leżąc plackiem, ale wczoraj miałam wizyte u gina i na szczęście resztka mojej szyjki trzyma się zamknięta więc uffff... No i mam definitywny termin końca tej udręki - skierowanie na cc na 25.03 :-) cieszy mnie to wprost nieziemsko! Jeszcze 12 dni i koniec!!!;-) 3majcie kciuki żebym doleżała tyle 2w1:-) Mała wg USG waży juz 3kg, wody i łożysko ok jak na ten etap, więc luzik.:tak:

Pozdrawiam sedrecznie i gratuluje udanych wizyt! Podczytuję Was z kom, ale tam się pisac nie da.

Bombek- masz super podejście- musi być dobrze z takim nastawianiem!:-)

Ella ale super, już na Święta będziecie w komplecie! Będę trzymać kciuki.
I z tego co widzę na twoich suwaczkach, to dzieci będą miały urodziny w odstępie 2 dni!

reklama
Gratuluję wszystkim wizyt!!!
Ella - jasne, że wszyscy o Tobie pamiętamy. Fajnie, że się odezwałaś i że dotrwałaś dzielnie w łóżku tyle czasu w dwupaku. Powodzenia na cc. 12 dni ...szybko zleci. Ja ciągle patrzę na swoje suwaczki, i wydaje mi się że mkną jak szalone.

Do góry