reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
satyna dobrze, ze wsio ok

Lenka no sporawy synek :-) jeżeli bóle migrenowe to być może neurolog nie pozwoli rodzić sn...szczególnie jak dzidza większa. przynajmniej moja kumpela miala CC przez migreny. i dopiero przy drugim wyszło, że od urodzenia ma jakieś problemy z rytmem serca, ze czasem zwalnia i tętno jej bardzo spada...więc dobrze by było ciśnienie sprawdzać. i wszystko przy obciążeniu organizmu ciążą wyszło.

My takze po wizycie u nowego Ginekologa( czyt. Pani ginekolog odeszła w sina dal:cool2:,nie oplaca mi sie do niech chodzic prywatnie i placic 150zł jesli mam karte w medicover a ona tylko u siebie przyjmuje w gabinecie)

Jestem bardzo zadowolona z wizyty!!!Ogólnie polecam dla dziewczyn z Warszawy które rodza na Inflanckiej Dr Bramskiego sssuper gosc dzis bylam u niego pierwszy raz zbadał mnie tak delikatnie ze bylam w szoku:szok:oj dawno nie bylam taka badana-szyjka dłuuuuga zamknieta;)

Wyniki moczu idealne;)morfo troszke spada czyli hemoglobina i płytki odrazu przepisał mi zelazo gdzie wczesniejsza Pani Dr nic mi nie przepisala a hemoglobina byla niska:dry:wkurzyl sie takze na to ze Pani dr za wczesnie mnie skierowala na glukoze dlatego dostalam ponowne badanie na CUKIER:szok::baffled:na czczo i po 2h:nerd:sssuper ,-w sumie koles chce sie upewnic czy wszystko ok:tak:damy rade:pPP Morfo mam zrobic za 2 tygodnie ,na nastepna wizyte, mocz za miesiac(bo jest dobry) a glukoze w ciagu 2-3dni....na szybciocha...Ahhhh i na nastpnej wizycie bedziemy robic posiew...(powiedzial im pozniej tym lepiej:sorry2:

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt!!!!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt!!

Lenka - kawał chłopa Ci się szykuje
Phel - a jak tam z nerką? Mój gin mi mówił, że posiew na paciorkowca robi się jakieś 4 tygodnie przed terminem porodu. Ten wynik ponoć jest 'aktualny' przez około miesiąc, dlatego nie powinno się go robić za szybko. Sprawdzałam rano kiedy miałam robiony z Antkiem i był to koniec 36tc.

Smile- no wlasnie tez spojrzalam w Alanową karte,a widzialam ze juz niektóre kwietniówki sa po:szok:gdzie maja 32t.c na suwaczku(juz nie pamietam kto)USG nie mialam za tydzien w srode mam z pomiarami wszystkimi i sie okaze...to byla sama kontrolna wizyta...

reklama
Ja tez dzisiaj po wizycie. U mnie niestety nie tak kolorowo. Zaczelo mi sie robic rozwarcie i musze lezec:(
Wlasnie skonczylam 32 tydzien a moja dzidzia wazy tylko 1550g. Napiszcie prosze jak to bylo u Was bo poczytalam w necie i zaczelam sie denerwowac ze to za malo. Pozdrawiam wszystkie kwietnioweczki:)

Do góry