reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

chodzi mi tez pod kątem kosztów..i pod katem tego co strace robiąc tańsze z tych badań..

Wiadomo 3/4 d sa drozsze...Kazdy ma swoje zdanie na ten temat...Ja uwazam, ze szkoda pieniazkow i to bardziej dla kaprysu rodzicow niz samej potrzeby, sa te badania. Na zwyklym usg dobry lekarz wszystko prawidlowo odczyta na tym etapie ciazy, a jesli bedzie mial watpliwosci sam skieruje na 3/4d. Ja osobiscie bym nie robila, ale zdania sa bardzo bardzo podzielone:)

reklama
Myszko gratuluję synka!
Jejku ilu My chłopaków już mamy?!:szok: jak rodziłam córcię to same dziewczynki się dookoła rodziły a teraz gdzie nie słyszę chłopcy :-)

aaaa19 - jeszcze raz gratki :-)

Pchla_Szachrajka - trzymam kciuki za wizytę sobotnią

Bombek -gratuluję udanej wizyty

catty29 -super wiadomości

Kasiia93 - gratuluję córeczki

aisak_85 - ja chodzę na nfz, ale w 20 tyg moje dziecko na wizycie nie chciało współpracować więc żadnych pomiarów nie miałam robionych :-(i tak muszę iść prywatnie więc wolę na 3d od razu tam mam badanie każdego narządu, przepływów itd nawet takie rzeczy jak rozszczep wargi spr, no ale koszt 180 zł

myszka_1405 -jeszcze raz gratuluję

Aaaa teraz na strachy przed porodem to troche juz pozno, jak wlazlo to i wyjsc musi;-)
Nie ma sie czego bac, tak jak Cytrusik pisala troche cisnie jak na kupcie, pobolewa jak na @ moze ciut mocniej, no i lekarze draznia tekstami "jeszcze czekamy" a tak poza tym to ja szycie gorzej wspominam niz bole, bole wychodzilam, a na szyciu gnilam 45min... Nie wiem co ten lekaz tam robil, haftowal chyba;-)
Po porodzie chcialam sama wstawac, ale poddalam sie jak mi powiedzieli, ze bedzie trzeba znowu szyc;-)

Dziewczynki siedzenie tez obciaza szyjke, lepiej lezec lub pol lezec, ale im wiecej plasko tym lepiej.

reklama
Do góry