reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Dotkass ty wiedzmo:)TY masz to w naturze-nawet wrozysz po fakcie :-D

Kasia gratuluje dziewczynki:)))Super wiadomosci:)

Catty pokrzepjajace serca wiesci z krainy szyjek:) Szyjkowce dziekuja :tak:
Ja juz nawet nie licze, ze moja sie wydluzy-niech siedzi w miejscu i bedzie dobrze.

W sumie na razie ta szyjka tak sie nie martwie, to problem, ktory nasili sie za pare tygodni, gdy dziecko zacznie wiecej wazyc...A moje zacznie wazyc na pewno-zjadlam wlasnie pol czekolady z karmelem :-D

W kazdym razie- w gore szyjki Kochane!

Dziweczyny macie juz za soba różnorodne badania..

Ja mam pytanie..
Na jakie badanie lepiej sie zdecydowac ..Badanie prenatalne połówkowe czy badanie 3D/4D? czy to duża róznica?

Gratuluje dobrych wieści z wizyt!
Kasiu piękna córeczka i sto lat dla Ciebie! dużo zdrówka, spełnienia marzeń i radości z macierzyństwa ;)

Kasii93- gratuluję ale fajnie że dziewczynka, wiesz mi też się śniło że urodziłam synka wiec może u mnie też będzie na odwrót, tak jak u ciebie dowiem się w sobotę to napisze.
ps. a gdzie będziesz rodzić bo może spotkamy się na porodówce bo termin mamy podobny.:-)

Kasia - śliczna córeczka, fotka mnie powaliła, mój zbójnik nie chciał się tak ślicznie ułożyć, był zwinięty jak kotek na piecu:-D

asiak - ja bym wybrała 2D, jak dla mnie 3d to tylko bajer dla rodziców, lekarz wszystkie pomiary i tak robi z 2d. my bylismy na 2d, a że teraz większość sprzętu ma także opcję 3d, to Pani nam po prostu przełączyła na chwilę i pokazała buźkę malca.

catty super wieści - oby tak dalej :tak: Odpoczywaj sobie, bo widzę że to Ci dobrze robi. A co do dzidzi to moja też wstydliwa więc może też będzie córeczka, choć pewnie będzie na odwrót :rofl2: Wg obliczeń Dotkass wychodzi mi chłopak
Kasiia a Tobie gratuluję córci! :-)

reklama
Do góry