reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Tasia gratuluję córeczki, podobno córeczki mocno kochają tatusiów :-D ina odwrót oczywiście!!! Mój powiedział że dobrze może że chłopak, bo dziewczynkę to by rozpieścił :-D

majra, cytrusik, pchła trzymam kciuki, odpoczywajcie spokojnie. czytałam ze po 23 tyg z dnia na dzien szanse naszych dzieciaczkow sa coraz wieksze. Bedzie dobrze! ;-):tak:
Tasia gratuluje coruni ;-)
Phelania mi się zdaje ze lekarzowi wystarczy powiedziec, ze brzuchu pobolewa i plecy bola, to od razu daje L4, przynajmniej mam taka nadzieje ze u mnie to zadziala ;-)

Tasia, gratuluję córeczki :-)

margot, nie trzeba ściemniać, wystarczy powiedzieć, że Twoja psychika nie daje rady, że jesteś zmęczona, nie masz już siły i tyle :-)

Dotkass hehe, w sensie nie daje rady ogarnac myśli, że będę mamą? :-D myslę, że ta myśl zacznie mnie przerażać w marcu, póki, co psychika jest ok ;-) wiec to tez byłoby sciemnianie ;-)

Dotkass hehe, w sensie nie daje rady ogarnac myśli, że będę mamą? :-D myslę, że ta myśl zacznie mnie przerażać w marcu, póki, co psychika jest ok ;-) wiec to tez byłoby sciemnianie ;-)
:-D nie, chodziło mi o pracę, ja miałam tak z Amelcią, nie dawałam rady psychicznie w pracy, więc nie ściemniałam ;-)

Aguś gratuluje dwóch córeczek! imiona prześliczne, zwłaszcza Kalinka ;) to super dziewczynki czego najlepszym przykładem jest moja córa :-D
cytrusik dużo siły i zdrówka życzę!
Tasia gratuluję córuni!
Phelania, Margot u mnie podstawą do L4 były bóle brzucha :tak:

Wszystkim leżącym życzę dużo wytrwałości, jeszcze trochę i zobaczycie cuda, dla których to robicie!! :tak:

Pozostałym gratuluję udanych wizyt :tak:

Oj moje biedne leżące...łącze się w bólu :baffled: ja mam szyjkę ok (jeszcze) i z bólami ciut lepiej po tej luteinie, ale trochę po domu się pokręce i brzuch zaczyna pokazywac co potrafi- wiec tak ledwo coś zrobie to potem godzinę leżę...beznadzieja..

Rozumiem Cię Cytrusiku co piszesz o swoim organiźmie- ja też wkurzona na mój jestem i nie wybaczyłabym sobie jakby maleńkiej coś się stało bo wszelkie badania pokazują że ona zdrowa jak koń i wszystko git, a to moj organizm ciąży nie toleruje- pogibane to:no:

Bądzcie dzielne dziewczyny- jeszcze 4 miesiące- damy radę!! :tak:Musimy!!!:-D

Udanych wizyt i radosnych wieści serdecznie gratuluję!!!!!:-)

reklama
pewnie że damy :) dot kochana bo zapomniałam się pochwalić, u mnie mafia męska ulegnie rozrośnięciu także dopisz do mnie że będzie chłopak, Mikołaj :-)

Do góry