reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

ja też po wizycie, wszystkie wyniki morfologi i moczu w porzadku, szyjka ok, no i generalnie nic się nie dzieje, dostałam skierowanie na badanie glukozy, żeby się przejść po 17 grudnia, mocz, morfologia jak co miesiąc i jeszcze jakieś alloprzeciwciała, cokolwiek to jest ;-) no i zapomniałam o toxo poprosić :crazy: może napisze jej na platformie, żeby mi wypisała skierowanie ;-)
white badała Ci dziś ciśnienie? bo mi powiedziała, że coś się popsuł ciśnieniomierz i żeby pójść do pielęgniarki, ale już czasu nie miałam, bo i tak było opóźnienie 15-20minut, a ja spieszyłam się na zajęcia.

margot masz skierowanie na glukoze 50 czy 75?:)
mi toxo sama z siebie dala (bo sama oczywiscie bym nie pamietala:-p). dziwne ze nie dostalas... to pewnie jakies niedopatrzenie.
cisnienia mi nie badala wlasnie przez ten cisnieniomierz :-) ale zglosilam sie na recepcje zapytac gdzie mam podejsc (bo tam mozna w 2-ce lub 6-ce miec zmierzone) i mnie wyslaly tam gdzie nie bylo kolejki, wiec weszlam od razu :-)
az takie opoznienie bylo?? ja weszlam chyba z 10 minut przed czasem, a wyszlam 9.05 (mialam na 9 wizyte). to musial ktos po mnie zajac jej duuuzo czasu...

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze szpitala..i do nas dotarły brązowe plamienia, których przyczyny nie poznałam ale okazało się, że jest torbiel i jutro mam mieć zabieg :-:)-( Trzymajcie za nas kciuki bo nie znoszę szpitali, nie znoszę narkozy i w ogóle mam niski próg bólu a tu jeszcze moje najpiękniejsze maleństwo we mnie i narkoza..Postaramy się być dzielne!!

oj :( trzymam kciuki :*

ankzoc dobrze że z bąbelkiem wszystko ok, hehe może następnym razem już będzie na 100% wszystko wiadomo:-)

Jeśli chodzi o glukozę to ja właśnie nie wiem ile ma być podane, pewnie z grubej rury 75...nic mi nie napisała:eek:

reklama
ja robię 12.12 też obciążenie 75g...kupiłam już w aptece i będę musiała sobie rozpuścić w połowie szklanki wody :sorry: chlupnąć, a po dwóch godzinach stawić się w przychodni na pobranie krwi :tak:

Do góry