white_orchid
Fanka BB :)
ja też po wizycie, wszystkie wyniki morfologi i moczu w porzadku, szyjka ok, no i generalnie nic się nie dzieje, dostałam skierowanie na badanie glukozy, żeby się przejść po 17 grudnia, mocz, morfologia jak co miesiąc i jeszcze jakieś alloprzeciwciała, cokolwiek to jest ;-) no i zapomniałam o toxo poprosić może napisze jej na platformie, żeby mi wypisała skierowanie ;-)
white badała Ci dziś ciśnienie? bo mi powiedziała, że coś się popsuł ciśnieniomierz i żeby pójść do pielęgniarki, ale już czasu nie miałam, bo i tak było opóźnienie 15-20minut, a ja spieszyłam się na zajęcia.
margot masz skierowanie na glukoze 50 czy 75?
mi toxo sama z siebie dala (bo sama oczywiscie bym nie pamietala). dziwne ze nie dostalas... to pewnie jakies niedopatrzenie.
cisnienia mi nie badala wlasnie przez ten cisnieniomierz :-) ale zglosilam sie na recepcje zapytac gdzie mam podejsc (bo tam mozna w 2-ce lub 6-ce miec zmierzone) i mnie wyslaly tam gdzie nie bylo kolejki, wiec weszlam od razu :-)
az takie opoznienie bylo?? ja weszlam chyba z 10 minut przed czasem, a wyszlam 9.05 (mialam na 9 wizyte). to musial ktos po mnie zajac jej duuuzo czasu...