reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

KUrcze faktycznie, zapomnailam ze ty amsz dziecko:))) Ale sytuacje mamy bardzo podobna-ja sie przeprowadzilam 2 miesiace temu do nowego miasta i tez nikogo nie znam.../Zglupiec mozna czasami..

reklama
królewna odpoczywaj, dbaj o siebie! Wszystko bedzie dobrze :-)

Bishopka gratuluję córci!

ja dzisiaj odebrałam wyniki badań i w końcu w moczu nie mam czerwonych krwinek. Morfologia też w normie! :-)

Bishopka gratuluje ;-)
tak piszecie tutaj o tych cm, ja nawet nie wiem, ile miałam ostatnio, chyba jutro zapytam ginki ile mam, bo w sumie troszkę ciężarów mam do noszenia, a nie chciałabym mieć z tego względu problemów z wcześniejszym urodzeniem, czy coś.
na szczęście u mnie mocz i morfologia też ok, śladu po przeziębieniu tez już prawie nie ma, bo krwinki białe spadają ;-)

Gratuluję dobrych wieści z wizyt!
Nasz wizyta też ok, dzidzia się wierciła strasznie ciężko było obejrzeć dokładnie narządy ale z tego co pokazało wszystko jest ok, jeszcze na następnej wizycie doktorek ma spojrzeć żeby się upewnić - może będzie spokojniejsze ;) nóżki rozłożyło pięknie - mamy synka :szok::-D
Zobacz załącznik 519207

Witam dziewczyny
czasami was podczytuje bo mam tez zamiar zostac mama w kwietniu.
Ale wczoraj dowiedzialam sie na wizycie ze niestety podobnie jak i u was skrocila sie moja szyjka macica o caly 1cm w przeciagu miesiaca,mialam 4cm a teraz juz tylko 3cm.Mieszkam w Niemczech,lekarz powiedzial ze tutaj niedaja zadnych lekarstw na to tylko lezec,lezec i jeszcze raz lezec a jak nie to szpital,no i ze jak zostanie 3cm to ok a jak nie to niejest dobrze.W przyszly poniedzialek mam isc znowu na kontrole szyjki i wtedy zdecyduje co i jak,a mysmy bardzo chcieli jechac na swieta do Polski bo zesmy juz 6lat niebyli na swietach i milo by bylo spedziec je w rodzicami i ich przyszla pierwsza wnuczka bo maja juz 2wnukow.Bardzo sie boje bo juz stracilam 09.12.11 moje pierwsze dziecko w 16tyg

reklama
Ja też już po wizycie. Dzieciątko jak najbardziej odpowiada tym wymiarom jakie mieć powinno. Czyli wszystko w porządku. wyniki morfologi, które dzisiaj odebrałam też super, więc mogę spać spokojnie...
Jedyne co mnie zdziwiło to płeć. Ponoć chłopak :eek:. Ostatnio była dziewczynka:confused2:. Tylko dzieciątko współpracować nie chciało, więc też pewności nie ma.
Między świętami idę na glukozę, a później na wizytę i zrobimy USG.

Do góry