reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

KUrcze faktycznie, zapomnailam ze ty amsz dziecko:))) Ale sytuacje mamy bardzo podobna-ja sie przeprowadzilam 2 miesiace temu do nowego miasta i tez nikogo nie znam.../Zglupiec mozna czasami..

reklama
królewna odpoczywaj, dbaj o siebie! Wszystko bedzie dobrze :-)

Bishopka gratuluję córci!

ja dzisiaj odebrałam wyniki badań i w końcu w moczu nie mam czerwonych krwinek. Morfologia też w normie! :-)

Bishopka gratuluje ;-)
tak piszecie tutaj o tych cm, ja nawet nie wiem, ile miałam ostatnio, chyba jutro zapytam ginki ile mam, bo w sumie troszkę ciężarów mam do noszenia, a nie chciałabym mieć z tego względu problemów z wcześniejszym urodzeniem, czy coś.
na szczęście u mnie mocz i morfologia też ok, śladu po przeziębieniu tez już prawie nie ma, bo krwinki białe spadają ;-)

Gratuluję dobrych wieści z wizyt!
Nasz wizyta też ok, dzidzia się wierciła strasznie ciężko było obejrzeć dokładnie narządy ale z tego co pokazało wszystko jest ok, jeszcze na następnej wizycie doktorek ma spojrzeć żeby się upewnić - może będzie spokojniejsze ;) nóżki rozłożyło pięknie - mamy synka :szok::-D
Zobacz załącznik 519207

Witam dziewczyny
czasami was podczytuje bo mam tez zamiar zostac mama w kwietniu.
Ale wczoraj dowiedzialam sie na wizycie ze niestety podobnie jak i u was skrocila sie moja szyjka macica o caly 1cm w przeciagu miesiaca,mialam 4cm a teraz juz tylko 3cm.Mieszkam w Niemczech,lekarz powiedzial ze tutaj niedaja zadnych lekarstw na to tylko lezec,lezec i jeszcze raz lezec a jak nie to szpital,no i ze jak zostanie 3cm to ok a jak nie to niejest dobrze.W przyszly poniedzialek mam isc znowu na kontrole szyjki i wtedy zdecyduje co i jak,a mysmy bardzo chcieli jechac na swieta do Polski bo zesmy juz 6lat niebyli na swietach i milo by bylo spedziec je w rodzicami i ich przyszla pierwsza wnuczka bo maja juz 2wnukow.Bardzo sie boje bo juz stracilam 09.12.11 moje pierwsze dziecko w 16tyg

reklama
Ja też już po wizycie. Dzieciątko jak najbardziej odpowiada tym wymiarom jakie mieć powinno. Czyli wszystko w porządku. wyniki morfologi, które dzisiaj odebrałam też super, więc mogę spać spokojnie...
Jedyne co mnie zdziwiło to płeć. Ponoć chłopak :eek:. Ostatnio była dziewczynka:confused2:. Tylko dzieciątko współpracować nie chciało, więc też pewności nie ma.
Między świętami idę na glukozę, a później na wizytę i zrobimy USG.

Do góry