reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Mam nadzieję że w piątek będę miała potwierdzenie że dziewczynka bo u mnie się już różowo w szafie zrobiło :szok:
hehehe...ja mam zamiar pokupować trochę uniseksów, bo różów, fioletów i kwiatuszkowych ciuszków zostało mi po Ami, więc tak dla równowagi co by za słodko nie było poszukam czegoś w neutralnych kolorach ;-):-D

jak ja bym chciała też polować na coś dziewczęcego, czekamy na połówkowe, moze tym razem pokaże się mamusi. Zrobiłam badanie moczu, wszystko dobrze dziś nerka nie boli, byłam u rodzinnego bo gina nie ma dzisiaj i jutro, a rodzinny stwierdził że moze to nie nerka mnie bolała :baffled:, a nawet nie raczył mi pleców opukać, no ale dobrze że mocz ok.

Dotkass super zdjęcie

jestem
!
bylam na usg dzidzius zdrowy :) wszystko wyglada normalnie:)
i bede miala parke bo to dziewczynka!!!:tak:

jestem szczesliwa!:) poplakalam sie tam i pytalam 100 razy czy aby napewno hehehe
powiedziala ze jedyne co wystaje to noga:D

reklama
ja nadal niewierze... moje marzenie sie spelnilo:)) jestem teraz ciekawa czy naturalne planowanie plci pomoglo czy tak mialo byc:)))

Do góry