reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
hej :-)

kochane, gratuluje udanych badan!
yoohoosek, wow! Synus :-D super!
karenka, ciesze sie bardzo ze wyniki badan OK, myslalam o Tobie!

ja wczoraj bylam na wizycie, ale zwyklej bez usg, ktore bede miec dopiero w grudniu
wizyta bardzo udana, wszystkie wyniki sa prawidlowe, badanie gin tez w porzadku i nawet udalo sie serduszka mej Kulki posluchac :-) wyszlam z gabinetu, a w zasadzie wylecialam jak na skrzydlach :-D
juz sie ciut martwilam ze te ruchy takie niemrawe, ale lekarz w pelni mnie uspokoil :-)
po przyjsciu do domu mialam wieczor dla siebie (starszy synek u dziadkow byl) pelen luz i relax, kapiel w pianie przy swiecach i saczacym sie jazziku :-) wypoczelam i nabralam sil! :-D

Gratuluję wizyt :happy:
Notka :szok: Ty się kąpiesz w wannie wody ? Mi lekarz powiedział, że nie powinno się kąpać w zbyt ciepłej wodzie, a w w letniej nie da się poleżakować.

Wlasnie ja tez zrezygnowalam z kapieli, ktore uwielbialam na rzecz prysznicu(ktorego nie cierpie). Ciepla woda moze wywolac skurcze, ja troszke sie boje...z kolei slyszalam ze mozna brac cieple kapiele na kregoslup..wiec w sumie sama nie wiem....:eek:

w goracej wodzie sie kapac nie mozna ;-) ja nie kapie sie w ukropie, no i nie leze w tej wodzie godzinami ;-) wszystko pod kontrola dziewczynki, spoko loko, trzecia ciaze juz sie kąpię :-D

reklama
Do góry