reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Gratuluję wizyt i chłopczyków :-)
Felidae, nie martw się na zapas, najczęściej nie ma sladu po porodzie po tych infekcjach. badanie tylko utwierdzi Cię w przekonaniu, że jest ok i się uspokoisz. A jesli, nie daj Bozę, wyszłoby coś nie tak, to przynajmniej będziesz wiedziała wczesniej i przygotujesz się odpowiednio, tj. wybór szpitala itd. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&& choć to trudne, to postaraj się nie martwić na zapas.

reklama
gratuluje udanych wizyt dziewczyny

Karenka bardzo się ciesze, że wszystko w porządku

Felidae niedawno moja kuzynka i szwagierka urodziły po zdrowym dziudziusiu, a obie zostały nastraszone w kwestii serduszka i jeździły do wrocławia na konsultacje. Na pewno u was też wszystko będzie dobrze

Cześć
Gartuluję wszystkim! Same dobre wieści! U nas dziś drugi lekarz potwierdził dziewczynkę :-)

Felidae trzymam kciuki, ale na pewno wszystko będzie dobrze, lepiej tylko chuchać na zimne i sprawdzić to dokładnie.

dziewczynki gratuluję udanych wizyt, ja w czwartek USG...mam nadzieję, że będzie, bo na domiar złego okazało się, że zamknęli punkt pobrań i oddział przy przychodni do której chodziłam (dowiedziałam się dziś, bo R pojechał zawieść mój mocz, niestety musiał udać się do szpitala), siłą rzeczy gin przyjmuje i USG jest robione, ale nie widzi mi się latać do szpitala na badania, odbiór itp, a potem na wizyty, już dzwoniłam do tej przychodni prywatnej o której kiedyś Wam pisałam, że się zapisałam, a przez pomyłkę trafiłam do tej co jestem teraz, tak czy inaczej, przychodnia prywatna i podpisana umowa z NFZ, no i jest działający oddział położniczo- ginekologiczny, i punkt pobrań a na tym mi najbardziej zależy...chyba jutro przejadę się do gina tam...Pani z rejestracji powiedziała, że skoro jestem już w połówce ciąży to mamprzyjechać bez umawiania wizyty wcześniej i zostanę przyjęta, więc chyba pojadę na wszelki wypadek...a w czwartek (o ile się uda) pojadę do tego tymczasowego gina na USG...

Gratuluję samych dobrych wieści i każdej z osobna chłopczyków i dziewczynek :-D
Dotkass, no nieciekawie wygląda sytuacja z tą Twoją starą przychodnią. Ale najważniejsze że USG nieodwołane.

Ja usg mam we czwartek, już się stresuję bo nie powiem nastawiłam się na Karolinę w tej ciąży.

reklama
Paulina- gratuluję córeczki :-)

Dorotka- wiesz...ponoć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...może tam gdzie pójdziesz jutro będziesz jeszcze bardziej zadowolona..? ;-) A za usg 3mam kciuki w czwartek! (No i za wymarzoną drugą córeczkę oczywiście;-))

Do góry