reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Oliwka jakie cudne zdjęcie, ja niestety nie dostałam tym razem zdjęć, podobno mają czekąc na mnie u lekarza w gabinecie, ale czy mi odda nie wiem. Ale we wtorek idę znowu podglądać a tam pewnie coś dostanę.

Smile_ a Ty byś chciała córeczkę?

reklama
Paulina - mi to wsio. Gorzej z mężem. On by chciał parkę. Do brzucha już mówi Helenka. U niego w rodzinie sami chłopcy się rodzą. Sam ma 2 braci, 8 kuzynów i 2 kuzynki. U mnie też przewaga chłopaków. Tylko moim rodzicom się poszczęściło i maja 3 córki i 2 synów. Ciuchy po Antku i tak się nie przydadzą, bo to same zimówki, kombinezony, czapki itp. Ja się będę i z chłopaka i z dziewczynki cieszyć :)

Dotkass czyli dobrze liczyłam, że w naszy, przypadku się nie sprawdza krwista wróżba :-) bo teraz ma być podobno chłopak ;-)
mi w 12tc gin od USG powiedział, ze jest szansa na chłopaka a 3 tyg. temu mój gin mi pokazywał siusiaka i jajeczka :-) we środę mam USG więc zobaczymy co lek. powie :-)

Jestem po połówkowym. narządy ok tylko nie chciał pokazać buzi i noska bo ciągle ssał kciuka i do pępowiny sie przytulał...
No i mamy plamkę na sercu...najprawdopodobniej ( na 90%) po infekcji w 6 tygodniu ciąży, ma zniknąć, ale dla pewności idę na echo serca malucha do dr Kukawczyńskiej, znam ją trochę z pierwszej pracy, wiem że jest dobra więc jestem w miarę spokojna ale mam jakiś nędzny nastrój. hi hi no i potwierdza się któryś raz, że chłopak :-) buzie chowa ale klejnotami świeci ha ha ha ha ha :-) Pozdrawiam...

Załączniki

• IMAG0509.jpg
    IMAG0509.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 50
  • IMAG0502.jpg
    IMAG0502.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
a ja nadrabiam tym razem od końca bo nie pamiętam kiedy tu zaglądałam :zawstydzona/y:

Smile_ - to masz wizytę w dniu moich 30 ur powodzenia ;-) ja w 1 ciąży czekałam 6 m-cy żeby dowiedzieć się płci teraz lekarz stwierdził w 15 tyg że dziewczynka ale do weryfikacji za m-c

Felidae - gratuluję udanej wizyty no i synusia :-) mam nadzieję, że wszystko ok będzie z serduszkiem

Oliwka 36 - super maluch

Dotkass - to u mnie to jest zagadka, mężowi wychodzi 4 mi 1 więc chłopak, na słodkie jakoś specjalnie mnie nie bierze :cool: a na usg lekarz twierdził, że dziewczynka :szok: okaże się 3 grudnia

pscółka i spółka - gratuluję udanej wizyty ja w sumie do 3 grudnia czekam na usg ;-)

Nef - super, że wszystko ok

Anka4 - gratuluję synka

white_orchid - gratuluję udanej wizyty i synusia

Izunia23 - a może i będzie chłopiec;-)

Ella1 - kochana głowa do góry... dzieciątko zbadane przez 4 specjalistów... jest wszystko ok czego trzeba więcej do szczęścia, gratuluję córci

magdalena1984 - gratuluję córci

Kruczka - super gratuluję

Paulina_ - hahah gratuluję córci... historia jak u aaaa19 tylko tam z Antosi zrobił się Antoś

iza876 - nie martw się na zapas, dzieciaczki teraz różnie rosną pamiętam jak była z mają w ciąży to kośc udowa zawsze była dług czyli tyg starsza niż reszta ciała a np klatka o tydzień młodsza:cool:

aaaa19 - gratulacje, ciekawe co będzie na następnej wizycie

Pchla_Szachrajka - gratuluję udanej wizyty, ja brałam magnez i no spe przez 3 m-ce przed porodem zaczęłam bo dostałam skurczy, nie masz się czego obawiać no i uważaj na siebie

Ewafoto - gratuluję córci

reklama
Do góry