Anka4
Fanka BB :)
A no bym zapomniała!Dotkass jak znajdziesz chwilkę, to zmień tam na liście,że jednak czekam na synka ---> trzeba się zmierzyć z rzeczywistością;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
White - zacznie współpracować jak mu się ciasno zrobi![]()
white ciekawe czy sie do zdjecia ustawi ;-) ale mysle ze dr Wrobel wymanewruje jak cos ;-)
pierwsze: Ty: 21...czyli 0...Ł wychodzi 5 czyli rzeczywiście u Was się nie sprawdziło...drugie Ty:24...wychodzi 3, Ł: 29...wychodzi 1, czyli dziewczynka...wiesz u Elli też się drugie raczej nie sprawdziło, bo chyba wychodził Jej chłopak, ale ważne, że w większości się sprawdza i to w większym procencie niż w kalendarzu chińskim ;-)Dotkass ja jak liczyłam Twoją metodą to mi się nic nie zgadzało :-) więc może Ty przeliczysz? ;-)
za 1 razem ja miałam 21 a Ł. 26 (ja wrzesień 87, Ł. wrzesień 82, zapłodnienie listopad 2008)
a teraz ja 24 a Ł. 29