reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

A no bym zapomniała!Dotkass jak znajdziesz chwilkę, to zmień tam na liście,że jednak czekam na synka ---> trzeba się zmierzyć z rzeczywistością;-)

reklama
White - zacznie współpracować jak mu się ciasno zrobi :)

na to wlasnie licze :-D

white ciekawe czy sie do zdjecia ustawi ;-) ale mysle ze dr Wrobel wymanewruje jak cos ;-)

haha u mnie wczoraj dr Wiechec tak manewrowal ta glowica, ze az tym lekarzom kazali patrzec jakie cuda mozna robic zeby nawiazac wspolprace z niesfornym dzieckiem :-D

Kruczka gratuluje chlopca!:-)
Paulina super, ze wszystko na badaniu w porzadku;) gratuluje dziewczynki ;)

Ella to u mnie bylo zupelnie inaczej, ale to chyba dlatego ze ja trafilam na ta czesc teoretyczna warsztatow, a nie praktyczna. czyli wszyscy grzecznie siedzieli w sali konferencyjnej z oczkami wlepionymi w sciane (byly trzy rzutniki), a ja sobie lezalam, dr Wiechec robil mi usg, mialam dla siebie i meza monitor (ten od usg, dr patrzyl na sciane :-)). generalnie nawet jak przekrecilam glowe w prawo to widzialam tez wlasnie sciane wiec moglam sobie patrzec albo na monitor albo na obraz wielki na cala sciane ;-) wiec ja jestem zadowolona ;) za tydzien polowkowe tez mam darmowe, wiec tez pojde - potwierdzic chlopca ;) choc dr wczoraj stwierdzil, ze nie ma innej mozliwosci i na 100% chlopiec ;)
no i gratuluje dziewczynki! :-) jeszcze maz swiata poza nia i druga cora nie bedzie widzial - nie martw sie ;-)

Nef ciesze sie, ze te plamienia nic nie znaczyly ;) ale przeciez musialo byc dobrze :-)

Pauilna już wpisałam :tak:

Nef, super, że już lepiej, bardzo się cieszę :-)
Dotkass ja jak liczyłam Twoją metodą to mi się nic nie zgadzało :-) więc może Ty przeliczysz? ;-)

za 1 razem ja miałam 21 a Ł. 26 (ja wrzesień 87, Ł. wrzesień 82, zapłodnienie listopad 2008)

a teraz ja 24 a Ł. 29
pierwsze: Ty: 21...czyli 0...Ł wychodzi 5 czyli rzeczywiście u Was się nie sprawdziło...drugie Ty:24...wychodzi 3, Ł: 29...wychodzi 1, czyli dziewczynka...wiesz u Elli też się drugie raczej nie sprawdziło, bo chyba wychodził Jej chłopak, ale ważne, że w większości się sprawdza i to w większym procencie niż w kalendarzu chińskim ;-):-D

Anka
, zmieniłam ;-)

Nef, super, że to nic złego, przynajmniej się uspokoiłaś i masz luźny weekend. Co do spojenia, to mnie pobolewa jak chodzę na płaskim obuwiu, na wyższym nic a nic.

Dziewczyny gratuluje chłopczyków i dziewczynek :-) mam wrażenie że teraz wiecej siusiaczków sie pokazało :-p

Dotkass jak juz tak wszystkim liczyszysz to wywróż mi proszę ( któras z dziewczyn miała chyba tak samo jak ja, i napisałąs że jak jest remis to cześciej rodzi sie chłopiec ;-))

Ja 25, mąż takze 25, rocznikowo i miesiącowo.

Wiecie dziewuszki że mi juz 2 lekarzy potwierdziło dziewczynke, a ja nadal czuje ze bedzie chłopiec :confused2:
Oczywiscie ciesze sie z 2 córci bardzo, bardzo, ale jakos nie moge im uwierzyć, tak intuicyjnie. :-D

Izunia, bo wychodzi Wam 4...no i jest wielka niewiadoma, z obserwacji wynika, że jak wychodzi liczba równa ta sama to wychodzi chłopak częściej niż dziewczyna, ale skoro Tobie potwierdziło dwóch lekarzy, że dziewucha, to nie sądzę by się mylili ;-):-)

i mój bąbel z ostatniej wizyty:-)

Załączniki

• 17t2d.jpg
    17t2d.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry