reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Normatywna jak chcesz kupić zwykłą wanienkę i fotelik do tego profilowany to ja mam na zbyciu, bo nie będę go używała, a dostałam do wanienki
chętnie go oddam może się przyda
fotelik do wanienki.jpg

No ja się właśnie zastanawiam nad tą wanienką i nie wiem w której będzie lepiej kąpać maluszka nigdy nie kąpałam takiego maleństwa... Czy w profilowanej czy takiej zwykłej i do tego dokupić jakiś leżaczek czy coś tam... :baffled::confused: Kurcze nie wiedziałam że to wszystko będzie takie czasochłonne, te wszystkie zakupy, no i nie zdawałąm sobie sprawy, że wyjdzie tego taaaak dużo :szok::-)
ja mialam poprzednio profilowana z Fisher Price i u mnie sie nie sprawdzila chociaz mlody szybko przeszedl do duzej wanny..teraz kupilam zwykla w ikei...
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Wanienka
Morgaine dziekuje :)

No ja się właśnie zastanawiam nad tą wanienką i nie wiem w której będzie lepiej kąpać maluszka nigdy nie kąpałam takiego maleństwa... Czy w profilowanej czy takiej zwykłej i do tego dokupić jakiś leżaczek czy coś tam... :baffled::confused: Kurcze nie wiedziałam że to wszystko będzie takie czasochłonne, te wszystkie zakupy, no i nie zdawałąm sobie sprawy, że wyjdzie tego taaaak dużo :szok::-)

hehe i dlatego, mysle, ciaza trwa 9 miesiecy :-D zeby czasu starczylo na to wszystko :-D :-D :-D

willmek, ja tez mialam kiedys z ikei, teraz tez planuje taka :-) a potem do duzej sie przeniesiemy i juz.

Normatywna jak chcesz kupić zwykłą wanienkę i fotelik do tego profilowany to ja mam na zbyciu, bo nie będę go używała, a dostałam do wanienki
chętnie go oddam może się przyda
Zobacz załącznik 322398

Fajnie Dzięki, bo tak tez sie zastanawiałam nad kupnem zwykłej wanienki i dokupieniem czegoś takiego... :-D

ja mialam poprzednio profilowana z Fisher Price i u mnie sie nie sprawdzila chociaz mlody szybko przeszedl do duzej wanny..teraz kupilam zwykla w ikei...
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Wanienka
Morgaine dziekuje :)

No nad tą z FP tez myślałam długo ale jak poczytałam sobie opinie to się nie opłaca wydac tyle kasy za " tylko" znana firmę...

hehe i dlatego, mysle, ciaza trwa 9 miesiecy :-D zeby czasu starczylo na to wszystko :-D :-D :-D

willmek, ja tez mialam kiedys z ikei, teraz tez planuje taka :-) a potem do duzej sie przeniesiemy i juz.

NO tez tak myślę co do tych 9 mies. Hehehe... ale to już co raz bliżej :-D A jak mojemu M mówiłam na samym początku, że to nas tyle kasy wyniesie to mnie wyśmiał i nie uwierzył, a teraz to się przekonuje, że miałam rację :tak:

spoko ale chyba wybiorę taka zwykłą i tańszą :-) Już i tak dużo kaski poszło na dobre sprzęty a wanienka to chyba jednak zwykła mi wystarczy, i chyba kupię taka mniejsza bo macie rację potem maluch może się kąpać w wannie jak podrośnie...

No dobra ide coś ogarnąć mieszkanko ;-)

Morgaine-( chybatylko Ty doswiaczona w tetrowych pieluszkach:) )
a o czyms takim slyszalas- uzywalas?
WKŁADKI do pieluszek CANPOL 112 szt. PROMOCJA!!! (1427478562) - Aukcje internetowe Allegro

to jest taka' ceratka', która teoretycznie, przepuszcza wilgoć na niższe partie pieluchy i jednocześnie chroni żeby ta wilgoć potem nie dochodziła do pupy.
dla mnie bubel i w to nie wierzę. po pierwsze primo jak się zsiusia to bardzo szybko zacznie dawać o tym znać i będziesz wiedziała kiedy zmienić. przecież nie będziesz trzymać w mokrej pieluszce dziecka więc to nie potrzebne.
po drugie primo:) : absorbują wilgoć i tak tylko pampersy, taki patent.
po trzecie primo:) : szybko zauważysz że pielucha mokra bo stanie się po prostu mniejsza między nogami i taka ściśnięta.

ja używałam czegoś takiego: majtki z suchą pieluchą - są różnych firm tu aqrat canpol
Canpol Babies Majtki z suchą pieluchą 45/100 - zdjęcia, foto, galeria produktu

https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/majteczki-z-sucha-pielucha-31924/ a tu wątek na bb:)

reklama
Do góry