reklama
Morgaine-( chybatylko Ty doswiaczona w tetrowych pieluszkach )
a o czyms takim slyszalas- uzywalas?
WKŁADKI do pieluszek CANPOL 112 szt. PROMOCJA!!! (1427478562) - Aukcje internetowe Allegro
WKŁADKI do pieluszek CANPOL 112 szt. PROMOCJA!!! (1427478562) - Aukcje internetowe Allegro
ja mialam poprzednio profilowana z Fisher Price i u mnie sie nie sprawdzila chociaz mlody szybko przeszedl do duzej wanny..teraz kupilam zwykla w ikei...No ja się właśnie zastanawiam nad tą wanienką i nie wiem w której będzie lepiej kąpać maluszka nigdy nie kąpałam takiego maleństwa... Czy w profilowanej czy takiej zwykłej i do tego dokupić jakiś leżaczek czy coś tam... Kurcze nie wiedziałam że to wszystko będzie takie czasochłonne, te wszystkie zakupy, no i nie zdawałąm sobie sprawy, że wyjdzie tego taaaak dużo :-)
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Wanienka
Morgaine dziekuje
..aenye
Mama grudniowa'06
No ja się właśnie zastanawiam nad tą wanienką i nie wiem w której będzie lepiej kąpać maluszka nigdy nie kąpałam takiego maleństwa... Czy w profilowanej czy takiej zwykłej i do tego dokupić jakiś leżaczek czy coś tam... Kurcze nie wiedziałam że to wszystko będzie takie czasochłonne, te wszystkie zakupy, no i nie zdawałąm sobie sprawy, że wyjdzie tego taaaak dużo :-)
hehe i dlatego, mysle, ciaza trwa 9 miesiecy zeby czasu starczylo na to wszystko
willmek, ja tez mialam kiedys z ikei, teraz tez planuje taka :-) a potem do duzej sie przeniesiemy i juz.
normatywna wanienkę kupiłam tą http://allegro.pl/wanienka-onda-evo-ok-baby-transport-0zl-najtaniej-i1390263724.htmlakurat miałam przypływ kaski :-)
normatywna
Fanka BB :)
Normatywna jak chcesz kupić zwykłą wanienkę i fotelik do tego profilowany to ja mam na zbyciu, bo nie będę go używała, a dostałam do wanienki
chętnie go oddam może się przyda
Zobacz załącznik 322398
Fajnie Dzięki, bo tak tez sie zastanawiałam nad kupnem zwykłej wanienki i dokupieniem czegoś takiego...
ja mialam poprzednio profilowana z Fisher Price i u mnie sie nie sprawdzila chociaz mlody szybko przeszedl do duzej wanny..teraz kupilam zwykla w ikei...
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Wanienka
Morgaine dziekuje
No nad tą z FP tez myślałam długo ale jak poczytałam sobie opinie to się nie opłaca wydac tyle kasy za " tylko" znana firmę...
hehe i dlatego, mysle, ciaza trwa 9 miesiecy zeby czasu starczylo na to wszystko
willmek, ja tez mialam kiedys z ikei, teraz tez planuje taka :-) a potem do duzej sie przeniesiemy i juz.
NO tez tak myślę co do tych 9 mies. Hehehe... ale to już co raz bliżej A jak mojemu M mówiłam na samym początku, że to nas tyle kasy wyniesie to mnie wyśmiał i nie uwierzył, a teraz to się przekonuje, że miałam rację
normatywna wanienkę kupiłam tą http://allegro.pl/wanienka-onda-evo-ok-baby-transport-0zl-najtaniej-i1390263724.htmlakurat miałam przypływ kaski :-)
spoko ale chyba wybiorę taka zwykłą i tańszą :-) Już i tak dużo kaski poszło na dobre sprzęty a wanienka to chyba jednak zwykła mi wystarczy, i chyba kupię taka mniejsza bo macie rację potem maluch może się kąpać w wannie jak podrośnie...
No dobra ide coś ogarnąć mieszkanko ;-)
Morgaine-( chybatylko Ty doswiaczona w tetrowych pieluszkach )
to jest taka' ceratka', która teoretycznie, przepuszcza wilgoć na niższe partie pieluchy i jednocześnie chroni żeby ta wilgoć potem nie dochodziła do pupy.
dla mnie bubel i w to nie wierzę. po pierwsze primo jak się zsiusia to bardzo szybko zacznie dawać o tym znać i będziesz wiedziała kiedy zmienić. przecież nie będziesz trzymać w mokrej pieluszce dziecka więc to nie potrzebne.
po drugie primo : absorbują wilgoć i tak tylko pampersy, taki patent.
po trzecie primo : szybko zauważysz że pielucha mokra bo stanie się po prostu mniejsza między nogami i taka ściśnięta.
ja używałam czegoś takiego: majtki z suchą pieluchą - są różnych firm tu aqrat canpol
Canpol Babies Majtki z suchą pieluchą 45/100 - zdjęcia, foto, galeria produktu
https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/majteczki-z-sucha-pielucha-31924/ a tu wątek na bb
reklama
Ty sie nie przemęczaj!!! mój M np właśnie sprząta cały dom, kazał mi sie położyć, przyniósł laptopa i mam szperać po allegro, bo wie że to lubię :-)No dobra ide coś ogarnąć mieszkanko ;-)
Podziel się: