reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic :)

reklama
ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic :)

o matko to Tobie już córka niektóre rzeczy przynosi od mamy.... kurde nie mogę się przyzwyczaić do takich 'duzych' dzieci. ale w sumie dopiero co rodziłam mojego bąbelka a on już w czerwcu 5 lat będzie miał!!!!!! ach łza się w oku kręci... mam nadzieję że po ciąży przejdzie mi ten sentymentalizm bo beczeć mi się chce o byle co!!

a kupuję okulary u Fielmana, mozna tam dostać w napradę niskiej cenie, to moze tam byś znalazła fajne i niedrogie :)

a Fielman to jakiś optyk w Krk? bo ja mam ze setke do Krakowa (kilometrów of course) to raczej w tym stanie nie dojadę... chyba że mi kupisz i wyślesz:D:D a po ile można kupić takie okularki u tego Fielmana? tak dla porównania cen z BB (nie z babyboom tylko z Bielskiem - B. :) )

no to do porodu jesteśmy ubrane co?:D:D
dzieci wyszykowane:D:D
o kurde, a może by tak jeszcze teraz chłopami się zająć:) i im coś do porodu kupić hahahaha

Ostatnia edycja:
pandorko, szczerze powiedziawszy nigdy nie przyszlo mi to do glowy ;-) ja moze kupie mu ksiazke 'ratunku, jestem tata!' - talkow - juz nieraz chcialam, tylko zapominam ciagle. ale sama mam ochote lyknac :-D
najblizsza okazja w sumie to jego urodziny, ale masz racje - moze na narodziny Trzeciego Syna bedzie jak znalazl :-)

mysle, ze naszym facetom na porod najlepiej nada sie:

szlafrok jednorazowy biały (1432686435) - Aukcje internetowe Allegro

do kompletu takie buciki:

BUTY FOLIOWE OBUWIE OCHRONNE OCHRANIACZE 100 szt (1415405669) - Aukcje internetowe Allegro

zeby im lyso nie bylo, ze my tyle kupujemy, a oni nic. :-D

dobra ale te buty foliowe to po 100 szt pakowane. to moze sie ściepiemy i podzielimy jakoś? bo ja 100 razy rodzić nie będę !! hahh

do do prezentu to ja się zastanawiam jaki mi kupi:D:D no co córkę mu rodzę.
w ogóle my w ciąży jesteśmy, my rodzimy, karmimy, a potem i tak cały dzień biegają i wołają mama! i jeszcze prezent im kupować...dobre duszyczki z was..

a tak na serio, to ja chyba też tę książkę kupię i jeszcze piękną ramkę na zdjęcie i zrobie mu fotkę z córą i będzie pięknie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry