reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic :)

reklama
ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic :)

o matko to Tobie już córka niektóre rzeczy przynosi od mamy.... kurde nie mogę się przyzwyczaić do takich 'duzych' dzieci. ale w sumie dopiero co rodziłam mojego bąbelka a on już w czerwcu 5 lat będzie miał!!!!!! ach łza się w oku kręci... mam nadzieję że po ciąży przejdzie mi ten sentymentalizm bo beczeć mi się chce o byle co!!

a kupuję okulary u Fielmana, mozna tam dostać w napradę niskiej cenie, to moze tam byś znalazła fajne i niedrogie :)

a Fielman to jakiś optyk w Krk? bo ja mam ze setke do Krakowa (kilometrów of course) to raczej w tym stanie nie dojadę... chyba że mi kupisz i wyślesz:D:D a po ile można kupić takie okularki u tego Fielmana? tak dla porównania cen z BB (nie z babyboom tylko z Bielskiem - B. :) )

no to do porodu jesteśmy ubrane co?:D:D
dzieci wyszykowane:D:D
o kurde, a może by tak jeszcze teraz chłopami się zająć:) i im coś do porodu kupić hahahaha

Ostatnia edycja:
pandorko, szczerze powiedziawszy nigdy nie przyszlo mi to do glowy ;-) ja moze kupie mu ksiazke 'ratunku, jestem tata!' - talkow - juz nieraz chcialam, tylko zapominam ciagle. ale sama mam ochote lyknac :-D
najblizsza okazja w sumie to jego urodziny, ale masz racje - moze na narodziny Trzeciego Syna bedzie jak znalazl :-)

mysle, ze naszym facetom na porod najlepiej nada sie:

szlafrok jednorazowy biały (1432686435) - Aukcje internetowe Allegro

do kompletu takie buciki:

BUTY FOLIOWE OBUWIE OCHRONNE OCHRANIACZE 100 szt (1415405669) - Aukcje internetowe Allegro

zeby im lyso nie bylo, ze my tyle kupujemy, a oni nic. :-D

dobra ale te buty foliowe to po 100 szt pakowane. to moze sie ściepiemy i podzielimy jakoś? bo ja 100 razy rodzić nie będę !! hahh

do do prezentu to ja się zastanawiam jaki mi kupi:D:D no co córkę mu rodzę.
w ogóle my w ciąży jesteśmy, my rodzimy, karmimy, a potem i tak cały dzień biegają i wołają mama! i jeszcze prezent im kupować...dobre duszyczki z was..

a tak na serio, to ja chyba też tę książkę kupię i jeszcze piękną ramkę na zdjęcie i zrobie mu fotkę z córą i będzie pięknie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry