reklama
ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic
o matko to Tobie już córka niektóre rzeczy przynosi od mamy.... kurde nie mogę się przyzwyczaić do takich 'duzych' dzieci. ale w sumie dopiero co rodziłam mojego bąbelka a on już w czerwcu 5 lat będzie miał!!!!!! ach łza się w oku kręci... mam nadzieję że po ciąży przejdzie mi ten sentymentalizm bo beczeć mi się chce o byle co!!
a kupuję okulary u Fielmana, mozna tam dostać w napradę niskiej cenie, to moze tam byś znalazła fajne i niedrogie
a Fielman to jakiś optyk w Krk? bo ja mam ze setke do Krakowa (kilometrów of course) to raczej w tym stanie nie dojadę... chyba że mi kupisz i wyślesz a po ile można kupić takie okularki u tego Fielmana? tak dla porównania cen z BB (nie z babyboom tylko z Bielskiem - B. )
ale nr. prosilam mame zeby mi kupila jakas koszulke na rynku do porodu. I teraz corka mi ja przywiozla i to taka ktora Mitaginka kupila. Wiec moge polecic
no to do porodu jesteśmy ubrane co?
dzieci wyszykowane
o kurde, a może by tak jeszcze teraz chłopami się zająć i im coś do porodu kupić hahahaha
..aenye
Mama grudniowa'06
mysle, ze naszym facetom na porod najlepiej nada sie:
szlafrok jednorazowy biały (1432686435) - Aukcje internetowe Allegro
do kompletu takie buciki:
BUTY FOLIOWE OBUWIE OCHRONNE OCHRANIACZE 100 szt (1415405669) - Aukcje internetowe Allegro
zeby im lyso nie bylo, ze my tyle kupujemy, a oni nic.
BUTY FOLIOWE OBUWIE OCHRONNE OCHRANIACZE 100 szt (1415405669) - Aukcje internetowe Allegro
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
a myślałyście o jakiś upominkach dla tatusiów z okazji narodzin dziecka?
O masakra! Mało optymistycznym akcentem powiem tylko, że ten szlafrok wygląda jak shroud, w który ubieramy ciało zmarłego u nas w szpitalu.
O masakra! Mało optymistycznym akcentem powiem tylko, że ten szlafrok wygląda jak shroud, w który ubieramy ciało zmarłego u nas w szpitalu.
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
pandorko, szczerze powiedziawszy nigdy nie przyszlo mi to do glowy ;-) ja moze kupie mu ksiazke 'ratunku, jestem tata!' - talkow - juz nieraz chcialam, tylko zapominam ciagle. ale sama mam ochote lyknac
najblizsza okazja w sumie to jego urodziny, ale masz racje - moze na narodziny Trzeciego Syna bedzie jak znalazl :-)
najblizsza okazja w sumie to jego urodziny, ale masz racje - moze na narodziny Trzeciego Syna bedzie jak znalazl :-)
dobra ale te buty foliowe to po 100 szt pakowane. to moze sie ściepiemy i podzielimy jakoś? bo ja 100 razy rodzić nie będę !! hahh
do do prezentu to ja się zastanawiam jaki mi kupi no co córkę mu rodzę.
w ogóle my w ciąży jesteśmy, my rodzimy, karmimy, a potem i tak cały dzień biegają i wołają mama! i jeszcze prezent im kupować...dobre duszyczki z was..
a tak na serio, to ja chyba też tę książkę kupię i jeszcze piękną ramkę na zdjęcie i zrobie mu fotkę z córą i będzie pięknie
Ostatnia edycja:
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
morgaine, nigdy nie mow nigdy!!!
a do kompletu jeszcze czepeczek, zeby nie zmarzli w lepki:
CZEPEK, CZEPKI JEDNORAZOWE HARMONIJKA (1417974550) - Aukcje internetowe Allegro
a do kompletu jeszcze czepeczek, zeby nie zmarzli w lepki:
CZEPEK, CZEPKI JEDNORAZOWE HARMONIJKA (1417974550) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: