reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tradycyjnie polecam ikee ;-) mam satynowa, 200x200. ale bawelniana tez jest zajebista. nic sie z nimi nie dzieje i nie sa drogie.
mam ochote na nowa posciel dla nas moze jutro poszukam sobie czegos, yhy
mam ochote na nowa posciel dla nas moze jutro poszukam sobie czegos, yhy
Ja polecam pościel tej firmy: Cotton World - Pościel . Mojego wzoru już nie ma na stronie. Mam haftowaną, o bardziej stonowanych kolorach. Jakościowo jest bardzo dobra. Nigdy nie lubiłam bawełny, ale ta jest tak elegancka, że śpiąc pod nią tuż po wykrochmaleniu, czuję się jak w hotrlu pięciogwiazdkowym :-) Mam też satynę bawełnianą, ale cotton world zdecydowanie bardziej mi odpowiada :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
jenysku, o krochmaleniu to ja juz zdazylam bezpowrotnie zapomniec hehe.
Aenye, ja przez jakiś czas też nie pamiętałam, ale ta jest w dużej mierze biała z haftowanymi motywami, więc bez krochmalenia nie ma tego efektu. Poza tym ja uwielbiam taką sztywną i pachnącą pościel, mmmm :-)
A prasowanie o już w ogóle- u mnie obowiązkowo :-) I bawełnę i satynę bawełnianą muszę wyprasować. Mam jeszcze rezerwową korę, której nie lubię i zakładam w ostateczności i tej jako jedynej nie prasuję.
A prasowanie o już w ogóle- u mnie obowiązkowo :-) I bawełnę i satynę bawełnianą muszę wyprasować. Mam jeszcze rezerwową korę, której nie lubię i zakładam w ostateczności i tej jako jedynej nie prasuję.
Ostatnia edycja:
Ja nie lubię krochmalonej pościeli, zbyt sztywna jak dla mnie... wolę wyprana i ewentualnie wyprasowaną, ale tylko jak mi się chce ;-) tak to prosto ze sznurka zakładam i już ;-)
ja robie dokladnie tak samo :-) jak sobie przypomne posciel akademikowa ktora byla tak wykrochmalona ze trzeba bylo sie nameczyc zeby ja rozdzielic zeby koldre wlozyc do srodka brrr
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tez tylko piore i zakladam ;-) zadnego prasowania!
ale wlasnie sie zabieram za torbe do szpitala i za prasowanie ubranek.. jesu.. ile tego! a powiedzcie, co w tej torbie? gdzies byl jakis watek o tym, co mam wlozyc do torby? zebym nie zapomniala o czyms waznym ;-)
ale wlasnie sie zabieram za torbe do szpitala i za prasowanie ubranek.. jesu.. ile tego! a powiedzcie, co w tej torbie? gdzies byl jakis watek o tym, co mam wlozyc do torby? zebym nie zapomniala o czyms waznym ;-)
aenye nie szalej!! pakujesz torbę już?? przeca jeszcze miesiąc został!!
jenyyy ja nawet nie wiem czy w tym tyg. zdążę ją spakować.
a co do środka?
no nie wiem, brzucha i małża nie zapomnij, a reszta jakoś pójdzie;-)
aaa ano koszule do rodzenia te z hmu za dyszkę co wyrwałaś i stanik sobie weź.
lansinoh też
edit: hehe kto by tam pościel prasował!!
no chyba że dla dzidzi
jenyyy ja nawet nie wiem czy w tym tyg. zdążę ją spakować.
a co do środka?
no nie wiem, brzucha i małża nie zapomnij, a reszta jakoś pójdzie;-)
aaa ano koszule do rodzenia te z hmu za dyszkę co wyrwałaś i stanik sobie weź.
lansinoh też
edit: hehe kto by tam pościel prasował!!
no chyba że dla dzidzi
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ty, no brzucha nie ma na mojej liscie dobrze, ze powiedzialas, moglam zapomniec!
ale lansinoh - dobra mysl.
a ile pampersow i ile paczek podkladow? jedna paczka podkladow styka? i 15 pampersow?
ale lansinoh - dobra mysl.
a ile pampersow i ile paczek podkladow? jedna paczka podkladow styka? i 15 pampersow?
Podziel się: