reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ja tradycyjnie polecam ikee ;-) mam satynowa, 200x200. ale bawelniana tez jest zajebista. nic sie z nimi nie dzieje i nie sa drogie.

mam ochote na nowa posciel dla nas :D moze jutro poszukam sobie czegos, yhy :-D

Ja polecam pościel tej firmy: Cotton World - Pościel . Mojego wzoru już nie ma na stronie. Mam haftowaną, o bardziej stonowanych kolorach. Jakościowo jest bardzo dobra. Nigdy nie lubiłam bawełny, ale ta jest tak elegancka, że śpiąc pod nią tuż po wykrochmaleniu, czuję się jak w hotrlu pięciogwiazdkowym :-) Mam też satynę bawełnianą, ale cotton world zdecydowanie bardziej mi odpowiada :-)

Ja nie lubię krochmalonej pościeli, zbyt sztywna jak dla mnie... wolę wyprana i ewentualnie wyprasowaną, ale tylko jak mi się chce ;-) tak to prosto ze sznurka zakładam i już ;-)

Aenye, ja przez jakiś czas też nie pamiętałam, ale ta jest w dużej mierze biała z haftowanymi motywami, więc bez krochmalenia nie ma tego efektu. Poza tym ja uwielbiam taką sztywną i pachnącą pościel, mmmm :-)

A prasowanie o już w ogóle- u mnie obowiązkowo :-) I bawełnę i satynę bawełnianą muszę wyprasować. Mam jeszcze rezerwową korę, której nie lubię i zakładam w ostateczności i tej jako jedynej nie prasuję.

Ostatnia edycja:
Ja nie lubię krochmalonej pościeli, zbyt sztywna jak dla mnie... wolę wyprana i ewentualnie wyprasowaną, ale tylko jak mi się chce ;-) tak to prosto ze sznurka zakładam i już ;-)

ja robie dokladnie tak samo :-) jak sobie przypomne posciel akademikowa ktora byla tak wykrochmalona ze trzeba bylo sie nameczyc zeby ja rozdzielic zeby koldre wlozyc do srodka brrr :-D

ja tez tylko piore i zakladam ;-) zadnego prasowania!

ale wlasnie sie zabieram za torbe do szpitala i za prasowanie ubranek.. jesu.. ile tego! a powiedzcie, co w tej torbie? gdzies byl jakis watek o tym, co mam wlozyc do torby? zebym nie zapomniala o czyms waznym ;-)

aenye nie szalej!! pakujesz torbę już?? przeca jeszcze miesiąc został!!
jenyyy ja nawet nie wiem czy w tym tyg. zdążę ją spakować.
a co do środka?
no nie wiem, brzucha i małża nie zapomnij, a reszta jakoś pójdzie;-)

aaa ano koszule do rodzenia te z hmu za dyszkę co wyrwałaś i stanik sobie weź.
lansinoh też;)

edit: hehe kto by tam pościel prasował!!
no chyba że dla dzidzi :-D

reklama
ty, no brzucha nie ma na mojej liscie :-D :-D :-D dobrze, ze powiedzialas, moglam zapomniec!

ale lansinoh - dobra mysl.

a ile pampersow i ile paczek podkladow? jedna paczka podkladow styka? i 15 pampersow?

Do góry