reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

powiem Wam, że ostatnio na SR położna pokzaywała nam jak trzymac maluszka do kąpieli - bułka z masłem, jedną ręką wystarczy, ale ja i tak kupię wannę profilowaną :-p i na tetrze będę kładła

reklama
Beata87 jakie śliczne łóżeczko takie właśnie chciałam białe ze skrzynią, niestety ma zwykłe sosnowe szczebelkowe, a trudno zakupię pojemnik jakiś (może coś w ikea znajdę) a pięknie ubiore i też bedzie ślicznie

a ja znalazlam próbki Hipp oliwki do ciala dla niemowlaków, takie male buteleczki, ktore dostalam w szpitalu jak rodzilam Mlodego!! czyli 2 lata temu:) data waznosci ok ale chcialam wyprobowac na sobie i wiecie co. super jest!!
ja chyba jednak nawet dla siebie zrezygnuje z balsamu, bo super szybko sie wciera, super sie wchlania i skóra jest naprawdę fajna po tym Hippie.
chyba to co mam dla Malej pierwsze wyprobuje na sobie i w ogole przerzucę się na serię Hipp ma dobra opinie ale nigdy nie uzywalam. a teraz wydaje mi sie lepsza od JJ i Nivea. przynajmniej oliwka.

p.s. ja od jakiegos juz czasu, jak brzuch duzy, balsamuje sie od ud w górę;) na lydki nie mam sily sie schylac hahah czy wy tez tak macie? tzn. dam radę ale mi się nie chce męczyć;)
lenistwo w tej ciąży na maxa!!

Morgaine ja oliwkami maziam się od 3 mca ciąży :-) od ud po piers

miałam juz nic małemu nie kupować... wlazłam do Pepco i kupiłam dwie koszuleczki i spodenki już na lato :-p

reklama
laski nie mówcie mi o zakupach,c iągle coś kupujecie i kupujecie a ja się zawzięłam i tyle! z adużo tego mam, a wszystko kusiiiiii. ostatnio w hm-ie widzialam taką kurtkę! no boska! nie kupiłam:) poszłam na chłopięcy i się na koszulkach dla chłopaków wyżyłam:)
heh jak się tak w megapakę człowiek zaopatrzy to nie ma tej przyjemności ciągłego dokupowania ciuszków... ehhh już za późno:(

Do góry