reklama
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
też mam profilowaną, nie mam zielonego pojęcia i doświadczenia w kąpielach maluszków
a ja już miałam nic z ciuszków nie kupować ale kupiłam na alegro ;-) chyba się opłaciło
HELLO KITTY zestaw i pajace 62 (1467998118) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
HELLO KITTY zestaw i pajace 62 (1467998118) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a ja znalazlam próbki Hipp oliwki do ciala dla niemowlaków, takie male buteleczki, ktore dostalam w szpitalu jak rodzilam Mlodego!! czyli 2 lata temu data waznosci ok ale chcialam wyprobowac na sobie i wiecie co. super jest!!
ja chyba jednak nawet dla siebie zrezygnuje z balsamu, bo super szybko sie wciera, super sie wchlania i skóra jest naprawdę fajna po tym Hippie.
chyba to co mam dla Malej pierwsze wyprobuje na sobie i w ogole przerzucę się na serię Hipp ma dobra opinie ale nigdy nie uzywalam. a teraz wydaje mi sie lepsza od JJ i Nivea. przynajmniej oliwka.
p.s. ja od jakiegos juz czasu, jak brzuch duzy, balsamuje sie od ud w górę na lydki nie mam sily sie schylac hahah czy wy tez tak macie? tzn. dam radę ale mi się nie chce męczyć
lenistwo w tej ciąży na maxa!!
ja chyba jednak nawet dla siebie zrezygnuje z balsamu, bo super szybko sie wciera, super sie wchlania i skóra jest naprawdę fajna po tym Hippie.
chyba to co mam dla Malej pierwsze wyprobuje na sobie i w ogole przerzucę się na serię Hipp ma dobra opinie ale nigdy nie uzywalam. a teraz wydaje mi sie lepsza od JJ i Nivea. przynajmniej oliwka.
p.s. ja od jakiegos juz czasu, jak brzuch duzy, balsamuje sie od ud w górę na lydki nie mam sily sie schylac hahah czy wy tez tak macie? tzn. dam radę ale mi się nie chce męczyć
lenistwo w tej ciąży na maxa!!
reklama
laski nie mówcie mi o zakupach,c iągle coś kupujecie i kupujecie a ja się zawzięłam i tyle! z adużo tego mam, a wszystko kusiiiiii. ostatnio w hm-ie widzialam taką kurtkę! no boska! nie kupiłam poszłam na chłopięcy i się na koszulkach dla chłopaków wyżyłam
heh jak się tak w megapakę człowiek zaopatrzy to nie ma tej przyjemności ciągłego dokupowania ciuszków... ehhh już za późno
heh jak się tak w megapakę człowiek zaopatrzy to nie ma tej przyjemności ciągłego dokupowania ciuszków... ehhh już za późno
Podziel się: