Kobitki, zerknijcie na ta aukcję i podpowiedzcie mi, czemu to łóżeczko takie tanie ? Jak sądzicie?
Łóżeczko Dziecięce, zdrowe, nowe. Okazja, !!!! (1462740358) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bo jest nielakierowane i, mam zdanie podobne do nati, bo tyle jest warte zwykłe, sosnowe łóżeczko. Niestety meble dla dzieci i wszystko dla dzieci są drogie niemożliwie. W tym kraju (i nie tylko) zarabia się na ślubach, dzieciach i pogrzebach.
Piszecie o kosmetykach dla dzieci. chyba sie nic w tej kwestii nie zmieniło, ale Hipp jako jeden z niewielu - a dwa lata temu jako jedyny - miał kosmetyki o 1 dnia życia dziecka.
Oliwka Hippa jest faktycznie rewelacyjna i z olejkami naturalnymi.
Ja czytałam i wiem z SR, że na początku najlepiej nie uzywać mydeł w płynie i szamponów i mleczek- zwykłe mydełko dla dzieci i oliwka. Po około miesiącu można zmienić. A emolienty stosować tylko wtedy, gdy skóra tego potrzebuje, bo zrobi się problem, gdy mimo stosowania u dziecka wystąpi problem - czym wtedy myć?
Gratuluję udanych zakupów. Ja się już powiedziałam stop, bo nie mam miejsca! Jedyne czego mi brak to jakiś sukieneczek na lato, ale to już po urodzeniu Anielki będziemy kupować, lub poprosimy o stosowne prezenty