reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
wiesz, ja już bardzo chciałabym wskoczyć w swoje normalne ciuchy, szpile, zasnąć sobie na brzuchu, normalnie poprzytulać się do M.. Cieszy mnie że to już końcówka ciąży. Pewnie później będę za nią tęsknić ale..... chce mi sie pobiegać, pokosić trawę, iść na rower, rolki, umalować sobie paznokcie u nóg, pozmieniać firanki.. chce już znowu być niezależna! samowystarczalna.
niech ta wiosna już przychodzi! albo i nie bo nie mam kurtki na brzuch... :(

jakiej kurtki na brzuch? ;)
ja też mam nadzieję, że szybciochem nam minie ten czas, urodzimy szczęśliwie i wrócimy do dawnej aktywności ;)

no normalnej kurtki wiosennej, tylko takiej w odpowiednim rozmiarze, co by się brzuch zapiął :-D chyba że będę chodzić w rozpiętych ;-)

kurcze no, na taką wiosne nie wiosnę :) jak tzreba będzie wyjść z zimowej, powiedzmy w połowie marca. 15 st ciepełka, słoneczko. nie mam takiej przejsciowej. :tak:

Mitaginka a nawet nic nie mów o ubraniach dla nas... nie wiem czemu ale co się przejdę po jakieś galerii to mi się nic nie podoba :confused: a zawsze byłam z modą na czasie, albo teraz moim światem jest Witek albo się starzeję...
a te spodnie to ja bym się bała zaryzykować, tzn dla mnie to mój tyłek wyglądałby masakrycznie, bo mam go jak Jennifer Lopez a one jeszcze poszeżają w biodrach, a tak to napewno nie schudnę :-D

a powiem Wam, że ja jestem aktywna na 80% w stosunku do przed ciążą, różnica tylko, że nie jeźdzę na nartach i nie chodzę wyczynowo po górach a tak to nic się nie zmieniło :-) aaaa no nie jestem już tak ruchliwa przy przytulankach z M :-p

reklama
hermionka ja za to mam figurę męską :p jestem prosta i chuda, więc takie triki w poszerzanie bioder bardzo mi pasują ;)
a aktywności przez leżenie nie mam zupełnie

Do góry