reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ja mam masę tego wszystkiego już teraz i ciuszki mam mieszane: mnóstwo pajaców, rampersów, bodziaków i stroje wyjściowe: fajowe cieniutkie ogrodniczki, jeansy właśnie takie miękkie, bodziaki polo:), koszula:). Ja Majkę rodziłam pod koniec wrzesnia, więc to zupełnie inaczej było, a teraz na lato planuje bodziaka i tyle, po co ubierać go w cokolwiek:)

reklama
skorupka mogę ci swojego męża pożyczyć na parę dni, bo on akurat ostatnio ma zapał ale nie może nic robić, bo zacząć trzeba od wywiezienia niepotrzebnych mebli,żeby było miejsce na nowe, a sam nie zrobi tego małym samochodem, umówiliśmy się z bratem na busa dopiero na przyszłą sobotę:(

skorupka to nie za półtora miesiąca, bo u Ciebie to może być już za 3 tygodnie, więc niech się chłop bierze lepiej do roboty ;-)

eywa z wielką chęcią go pożyczę:-D oczywiście jak już nie będzie Tobie potrzebny;-)

Laurka22 w sumie to masz rację:szok: opindolić go trzeba porządnie. albo tym wałkiem odfaworkowym przegonić wokół domu:rofl2:

a to moje dzisiejsze łupy:)
IMG20110225_001.jpgwanienka dla niuni,spodobała mi sie bo jest ten wkład dla noworodka

Wanienka ładna ale mnie się nie podobają te wkłady, jak dla mnie zupełnie nie praktyczne, nie wyobrażam sobie kłaść maluszka w tym, więc bez wkładu jak dla mnie fajniutka

baby_55 ten wkład jest zdejmowany a ja sie będe czułą jakoś bezpieczniej jak położe w nim tygodniowego mauszka a pod spodem mam wode ,nie będe się bała że mi się wyślizgnie:)

Beata każdy robi tak jak woli Ja po prostu się tego nie boje bo kapałam juz takie maluszki i wiem, ze nie potrzebuję nic podkładac, ale jak ktoś się czuje pewniej to oczywiście :)
Pozostałe zakupy też super :)

reklama
baby no jasne że tak :-)ja przy Majce strasznie się bałam,podziwiam że nic nie potrzebujesz do podania:tak:

Do góry