reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

dziewczynki, to i ja idę do was po poradę, nic nie przychodzi mi do głowy, teściu obudził się,że chce nam coś kupić , tzn Natalce oczywiście ;) jest za granicą i mam wybrać co chce, tylko ,że z większych rzeczy to mamy już wózek, komodę, łóżeczko, pościel..brakuje tylko drobnicy,więc nie chce mu robić listy kosmetyków czy coś takiego, macie jakieś pomysły o czym nie pomyślałam... moja pierwsza myśl to właśnie leżaczek jakiś fajny, macie jakieś typy allegrowe?

reklama
A może karuzela na łóżeczko?
też fajny pomysł:) może też będę pazerna i powiem mu,że nie mogę się zdecydować czy to czy to i wtedy kupiłby obydwie rzeczy pewnie;)))) ale to żarcik oczywiście, choć nakręcił mnie w sumie sam mówiąc ,że to ma być coś super, bo to jedyna wnuczka itp, mąż jedynak,hehe;)) podobno w planach był wózek, był zdziwiony,że już mamy, no to idę poszukać karuzeli ciekawej;)

Morgaine - a Bobas czemu był skrytykowany? Przeoczyłam coś? Kupiłam go ze względu na brak dodatków zapachowych,bo rozważałam Dzidziusia.
A z tym Jeleniem - znalazłam go w necie na Allegro i sie okazuje, że jest cała gama tych środków - od mydła w kostce przez mydło w płynie, płyn do prania i proszki - do białych i kolorowych. Robi to Pollena Ostrzeszów. W Rossmannie znalazłam tylko mydło w kostce i w płynie.

dziewczynki, to i ja idę do was po poradę, nic nie przychodzi mi do głowy, teściu obudził się,że chce nam coś kupić , tzn Natalce oczywiście ;) jest za granicą i mam wybrać co chce, tylko ,że z większych rzeczy to mamy już wózek, komodę, łóżeczko, pościel..brakuje tylko drobnicy,więc nie chce mu robić listy kosmetyków czy coś takiego, macie jakieś pomysły o czym nie pomyślałam... moja pierwsza myśl to właśnie leżaczek jakiś fajny, macie jakieś typy allegrowe?

eywa ja polecam leżaczek FP z linku mitaginki.
mam go i służył super, teraz posłuży następczyni....:)

reklama
Morgaine - a Bobas czemu był skrytykowany? Przeoczyłam coś? Kupiłam go ze względu na brak dodatków zapachowych,bo rozważałam Dzidziusia.
A z tym Jeleniem - znalazłam go w necie na Allegro i sie okazuje, że jest cała gama tych środków - od mydła w kostce przez mydło w płynie, płyn do prania i proszki - do białych i kolorowych. Robi to Pollena Ostrzeszów. W Rossmannie znalazłam tylko mydło w kostce i w płynie.

kurcze ja już nei wiem czy bobas czy dzidzius byl skrytykowany i nie wiem czemu. na tym wątku ale pewnie i tak w tej ilości postów nie znajdziesz tematu o proszkach....

Do góry