reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a ja teraz na etapie polowania na elektroniczna nianie.
ja chce uzywanego philipsa.
M chce nowego bo twierdzi ze gwarancja itd
no ale philips nowy drogi -uzywki chodza po 100
a ja nie chce duzo kasy na to wydawac bo az tak mi to potrzebne nie jest...dwojka sie bez tego wychowala;)
co sadzicie o uzywanym sprzecie elektron.?

ja chcę Angelcare też myślałam żeby kupić używanego, ale T nie chce o tym słyszeć też mówi że lepiej mieć gwarancję i że nigdy nie wiadomo co tam w środku siedzi:tak: a że ja chcę nianię z monitorem oddechu to będzie nas potem ten monitor straszył:-D i nie da sobie wytłumaczyć że i nowa może straszyć:-D Wczoraj się okazało że dziadkowie kupują wózek więc zostanie nam nie zagospodarowana suma i ona min na tą nianię pójdzie:-D
a tak przy okazji wózka- wczoraj odwiedziliśmy cztery sklepy i na 90% zamiast Implast Boldera będzie coś takiego
TAKO JUMPER X 70KOL 4W1 MAXI COSI CABRIO 15xGRATIS (1456217883) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
głownie ze względów estetycznych- jakoś mi się nie zwidział na żywo trzy-kołowiec:-D chociaż może jeszcze zmienię zdanie:-D

reklama
Ja mam Tako tylko warriora a pytałam sąsiadek które mają właśnie jumpera i są bardzo zadowolone :tak:

ja co prawda nie znam nikogo z jumperem ale czytałam opinie na forach i raczej są ok:tak: kiedy oglądałam go w necie średnio mi się podobał- ale na żywo całkiem, całkiem:tak: i w sklepach ludzie głównie nimi się interesowali i go kupowali:-D
okazało się że jumper fajnie się prowadzi, jest stosunkowo lekki i ładny no i ta aukcja z maxi cosi mi odpowiada bo właśnie ten fotelik chcemy kupić:tak: no ale tak naprawdę dopiero kiedy będę go używać wyjdą jego wady i zalety :-D

edit: oglądam tego warriora i też mi się podoba i z maxi cosi można go kupić:-D heh to teraz muszę je porównać;-)

Ostatnia edycja:
pandorka ten wózio z linku wygląda całkiem fajnie:) i taaaaaki wybór wzorów i kolorów (chociaż tylko 2-3 przypadły mi naprawdę do gustu....)

no właśnie obserwuję jedną aukcję el. niani, może w 100zl bym się zmieściła, ale z drugiej strony nie ma właśnie tej gwarancji (a to 24 mce!!). może w tej sytuacji warto posłuchać facetów.... wstrzymam się jeszcze, M powiedział że mi wynajdzie. a jak kupię nową to i sprzedam może potem, bo na allegro widzę duuużo tych philipsów używanych schodzi. praktycznie każda aukcja kończy się sprzedażą.

no ale na czymś allegrowym oko zawiesić muszę;) no to sobie chociaż to będę obserwować.
czy coś jeszcze trzeba kupić laski? ehhh może jeszcze te okrycia kąpielowe pooglądam....ale mam cztery!!

mitaginka był pączuś dzisiaj?:D u mnie dwa, ale jutro kończę ten proceder..........
ooooo nieeeee
nie kończę jutro tego procederu bo idę do kumpeli, która urodziła w styczniu, a dzisiaj ma chrzciny i jutro będzie ciacho i torcik!!!
no dobra, to skończę we wtorek:D:D albo jak urodzę. termin się zbliża więc co tam!! wiele już chyba nei przytyję co?
bo mitaginka na bank dojdzie do 10 kg w tej ciąży, a to jest fajna waga ciążowa;) - musisz odczuć kobieto kilogramy jakieś~~ nie ma lekko!!!:p

Ostatnia edycja:
pandora to już nie chcesz Implasta? A byłaś go w koncu pooglądać?

no byłam byłam i jakoś te przednie kółka nam się nie zwidziały...ale to może dlatego że mi się ogólnie trójkołowce nie podobają...tak poza tymi kółkami to on ładny jest...ale tak jak pisałam Tako na 90% a te 10% jeszcze zostaje- może jeszcze pojedziemy do jednego sklepu tego implasta oblukać:tak:

pandorka ten wózio z linku wygląda całkiem fajnie:) i taaaaaki wybór wzorów i kolorów (chociaż tylko 2-3 przypadły mi naprawdę do gustu....)

no właśnie obserwuję jedną aukcję el. niani, może w 100zl bym się zmieściła, ale z drugiej strony nie ma właśnie tej gwarancji (a to 24 mce!!). może w tej sytuacji warto posłuchać facetów.... wstrzymam się jeszcze, M powiedział że mi wynajdzie. a jak kupię nową to i sprzedam może potem, bo na allegro widzę duuużo tych philipsów używanych schodzi. praktycznie każda aukcja kończy się sprzedażą.

mi też podobają się tylko te szarości ale konkretnie jeszcze nie wybrałam bo to przed samym zakupem zrobię:-D
a o niani T mówi to samo- przecież można potem sprzedać no i te 24 miesiące gwarancji- posłucham a niech ma chłop satysfakcję:-D

pandora byłaś w Dudusiu albo na Komorowickiej w Maanie?
w Wapienicy jest też hurtownia wózków, na tej ulicy którą jedzie się na giełdę, przed giełdą jest hurtownia. ja tam nigdy nie byłam, ale kuzynka kupiła tam wózek kilka stów taniej.
w glucku tez są wózki, ale nie wiem czy tanie czy drogie....znając życie tanio tam nie jest. ale można iść pooglądać i wybrać, a kupić na allegro:D

mitaginka był pączuś dzisiaj?:D u mnie dwa, ale jutro kończę ten proceder..........
ooooo nieeeee
nie kończę jutro tego procederu bo idę do kumpeli, która urodziła w styczniu, a dzisiaj ma chrzciny i jutro będzie ciacho i torcik!!!
no dobra, to skończę we wtorek:D:D albo jak urodzę. termin się zbliża więc co tam!! wiele już chyba nei przytyję co?
bo mitaginka na bank dojdzie do 10 kg w tej ciąży, a to jest fajna waga ciążowa;) - musisz odczuć kobieto kilogramy jakieś~~ nie ma lekko!!!:p

dzisiaj już pączka nie było, bo teściowa aż tyl ich nie przywiozła w pt, żeby do dzisiaj starczyło :p ale były kromy z nutellą :)
no, 10 kg to max :p

reklama

heh dobrze widzisz:-D a my w sklepie widzieliśmy takiego co z przodu miał dwa koła ale na jednej osi więc tak jakby jedno bo one były od siebie zależne- czyli zaliczymy jeszcze jakiś sklep w poszukiwaniu takiego jak na tej aukcji:-D

edit: przestańcie o tych pączkach;-) bo zaraz nabiorę ochoty a gdzie tu w niedzielę świeżego, dobrego pączusia kupić:wściekła/y::-D

pandora byłaś w Dudusiu albo na Komorowickiej w Maanie?
w Wapienicy jest też hurtownia wózków, na tej ulicy którą jedzie się na giełdę, przed giełdą jest hurtownia. ja tam nigdy nie byłam, ale kuzynka kupiła tam wózek kilka stów taniej.
w glucku tez są wózki, ale nie wiem czy tanie czy drogie....znając życie tanio tam nie jest. ale można iść pooglądać i wybrać, a kupić na allegro:D

w Dudusiu- jeszcze nie, w Maanie tak ale na Piłsudskiego- koszmar prawie nic tam nie było:-D w Wapienicy jeszcze nie(w takim razie wizyta konieczna), w Glucku tych wózków niet i ceny:szok:, byliśmy za to jeszcze w Kozach i w dwóch sklepach w Żywcu:-)

Ostatnia edycja:
Do góry