reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki kulinarnie!!!

reklama
aenye robię tak samo wątróbkę tylko ze ja ja sole na sam koniec juz na talerzu bo twardnieje od soli , robie tez watrobke z pieczarkami i wtedy dodaje do niej przyprawe zlocista do kurczaka tez jest pycha.
skopiowalam sobie juz przepisy na ciasteczka i rogaliki ja to raczej taka bardziej gotujaca jestem niz piekąca :-D w tamtym roku miałam szał na mufiny

Właśnie włożyłam do piekarnika pierwszą porcję ciasteczek czekoladowych według przepisu ..aenye zobaczymy jak wyjdą:)

asiunia-podeślemy Ci trochę:))
czytam sobie od pocztaku i brzmi jak przepis wyciety z ksiazki kulinarnej, az tu nagle....
ZNOK:-D
i ostatnie stwierdzenie podsumowujace wszystko:-D:-D:-D:-D
myslalam ze padne:-D

cala aenye;-)

szkoda ze u nas polowa skladnikow jest niedostepna :dry: bo sama bym kombinowala, a tak musze obejsc sie smakiem...:sorry2:

pierwsza partia trochę mi się spiekła za bardzo od spodu,ale i tak są pyszne:)a teraz pilnuję drugiej żeby się nie spiekły:)nie są co prawda tak ładne jak Twoje(moje nie są takie kształtne:)ale są naprawdę bardzo dobre-będę musiała się pohamować żeby zostawić trochę dla męża:)
dzięki za przepis:*

właśnie wyjęłam drugą partię i te dopiero wyszły pyszne!jednak tamte za bardzo sie spiekły a te są idealne:-)

zuzanna, baaardzo sie ciesze :-D smacznego! i powiedz, prawda, ze 10min roboty? :-) ja wszystko w jednej misce robie :-) i tylko jedno naczynie do mycia = kondensacja smaku i ekonomii!!!

reklama
prawda,prawda:)bardzo szybko sie robią i prawie same:)już prawie nic nie zostało,a jutro przyjedzie do mnie moja mama i brat też ma wpaść wiec rano polecę po białą czekoladę i zrobię nową porcję:)))

Do góry