reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Aneczka gratulujemy zabka :D
U nas cos sie marudzenie czasem zaczyna tragiczne, hmm czyzby nastepne szly :confused:

No wlasnie chybamusze kiedy tak sprobowa z butla mleka zamiast mojego, i zobaczymy, wode srednio chce... a za cyckiem strasznie jest, dzis rano obudzila sie o 6. mysle nakarmie to jeszcze moze przysnie ( bo tak bylo przedwczoraj), zjadla polozylam i po 15 min slysze jeki, juz na czworaka byla i po spaniu, o 9. juz mega zmeczona cycka dalam, zasnela ale jak zabalam to sie obudzila i juz krzyk, nie mogla zasnac, w koncu po pol godz marudzenia jej, udalo sie Mojemu ja polozyc bez cycka, ale widac ze jej ciezko bez tego zasnac... ehh az sie boje co to bedzie przy oduczaniu

reklama
U nas na szczęście cyc do zasypiania nie potrzebny, fakt, że przy nim najczęściej usypia, ale czasami podczas obuadku lub przy kaszce też zdarza się jej zasnąć, a tak to najczęściej jak ją położe najlepiej na brzuchu i smaruje ją po pleckach i po pupie, albo delikatnie klepie po pupce to ją relaksuje i usypia.

Aneczka wodniaczki raczej sie wchlonely tak na moje oko. No musze skoczyc z nim do kontroli to sie dowiem ale i tak mi powiedzialy ze do roku nic nie beda robic.
A co do wedzidelja to nie podcinalismy . Jakos nie moge sie zebrac :/ a do tego wyszlo miesiac temu ze i moj starszy ma z tym problem 5.5 roku i nie wyobrazam sobie jego przy tym zabiegu. Ja panikuje i tak to wyglada.
Ale masz dobra pamiec !!!

Asia moja dziś przy kaszce zasypiala ;) wstala znow po 6. I teraz przed 9. Zmęczona ;) brawo udało się bez cycka ;)

Aaa i zaczela raczkować ! ;) tyle ze i tak czesciej się czolga bo jej wygodniej chyba bo na panelach się jej kolana slizgaja ;)

Asia moja dziś przy kaszce zasypiala ;) wstala znow po 6. I teraz przed 9. Zmęczona ;) brawo udało się bez cycka ;)

Aaa i zaczela raczkować ! ;) tyle ze i tak czesciej się czolga bo jej wygodniej chyba bo na panelach się jej kolana slizgaja ;)

Brawo dla małej. U nas też panele i na początku wstawała robi£a dwa trzy kroki, potem kładła się bo kolanka ślizgały się, ale szlifowała szlifowała i jakiś tydzień po już śmigała na czterech i to tak szybko, że aż strach, choć dla niej to mało i gdzie tylko może podciąga się, żeby na nóżkach stanąć :p

No teraz to już chyba moment do tego co nie ? Bo właśnie tak mysle ze czas,lozeczko obnizyc
Jeszcze nie staje ale kto wie kiedy zacznie, hmm a jak u was z siedzeniem ? Bo u nas to tak nie do końca, jak ma się czego trzymac to ok, ale bez tego to chwieje ja

U nas mały tydzień temu w sobotę zaczął raczkowac a równo tydzień później tj. Wczoraj zaczął podciagac się i stać pewnie w łóżeczku...więc chyba jak maluch zaczyna to idzie jak błyskawica ;)

reklama
Do góry